Koliko znam masine koje su nekad bile registrovane ne mogu se registrovati na 2 svedoka.
Ali zemlja Srbija,sve je stvar dogovora.
Ali zemlja Srbija,sve je stvar dogovora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pogledao,jeste pod E je broj sasije.Da li neko zna(ili moze da pogleda), na ovim novim saobracajnim dozvolama za traktorsku prikolicu, pod kojom oznakom se nalazi broj sasije i godina proizvodnje?
Sumnjam da je br sasije pod E
Sve sto je na tockove ce morati da se registruje, mozda od nove godine nam prirede taj zakon, nista nije nemoguce.
Tomo prese se moraju registrovati po novom zakonu i to je dozvoljeno samo do 31.12.2015 posle toga ne znam kako ce se registrovati(mislim na dva svedoka) verovatno ce se traziti carinski list i ostalo sve. Evo jednog zanimljivog snimka koji vredi pogledati, naravno da ce i vas zbuniti kakva smo mi banana drzava sto se tice zakona:Od kada se to prese registruju?
Izgleda da niste u pravu sto se tice kocnica.Evo @ivan43 je registrovao presu,(ona ima vise od 750 kg) a nije ugradio kocnice.Mislim da nam je taj zakon vec priredjen. Nisam siguran ali koliko sam razumeo da mora da se registruje svako vuceno vozilo. Pritom svako vuceno vozilo cija ukupna masa prelazi 750kg mora da ima kocioni sistem. Znaci moramo ugradjivati kocnice na tanjirace, berace...
Izgleda da niste u pravu sto se tice kocnica.Evo @ivan43 je registrovao presu,(ona ima vise od 750 kg) a nije ugradio kocnice.
Bar ne kaze da ih je ugradio
Izgleda da niste u pravu sto se tice kocnica.Evo @ivan43 je registrovao presu,(ona ima vise od 750 kg) a nije ugradio kocnice.
Bar ne kaze da ih je ugradio
Mislim da nam je taj zakon vec priredjen. Nisam siguran ali koliko sam razumeo da mora da se registruje svako vuceno vozilo. Pritom svako vuceno vozilo cija ukupna masa prelazi 750kg mora da ima kocioni sistem. Znaci moramo ugradjivati kocnice na tanjirace, berace...
Moj kolega ih zvao pre jedno mesec dana.Izdaju, ali mu trazili neki broj sa librice.On libricu nema i mislim da Je odustao.kolege da li neko zna,da li jos uvek fabrika,zmaj izdaje potvrdu o preklu robe,znam da je to pre moglo,pisao je neko o tome u starijim postovima,posto mi na tehnickom traze,papir iz zmaja sa tehnickim karakterstikama za kombajn,kazu bez toga ne moze da se uradi tehnicki,a samim tim nema nista ni od registracije..
da li pod ,,libricom",mislis na tablicu,koja se nalazi na kombajnu ?Moj kolega ih zvao pre jedno mesec dana.Izdaju, ali mu trazili neki broj sa librice.On libricu nema i mislim da Je odustao.