novica
Član
Koliko para toliko i muzike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas kocenje mere odokativnom metodom (ako covek doveze traktor do njih). Ako ne, samo doneses saobracajnu, oni popune kartoncic i uzmu 500din. a i ne vide traktor.Kod nas registruju traktore po selima, bez ikakvih problema. Kočenje mere akcelerometrom a ovo ostalo vizuelno.
Bobo,hvala bogu mi necemo uci u EU a i da udjemo od toga nema nista.Ipak smo mi dva razlicita sveta.Sto bi se reklo:Ovo je Srbija zemlja iz sna....Doci ce i do vas EU metode rada...
SVAKI traktor se OBAVEZNO slika na poligonu tehnickog pregleda ili na organiziranom mjestu u selu gdje se registriraju vozila. Na nevidjeno vise nema ni da si Sveti Petar... Ako nema vozila, nema ni registracije. Svaki detalj koji se vidi na slici (potrosene gume ili gume razlicitog profila na istoj osovini, razbijeno staklo na kabini, nepostojanje vanjskog retrovizora, razbijena signalizacija i slicno) se tretira kao tehnicka neispravnost i dok to ne sredis, ne postoji mogucnost registracije vozila.
Malo po malo nam stezu obruc i to je jako jako dobra stvar za sigurnost u prometu.
Imam registriran i bager i kombajn a niti jedno ne moram voziti na tehnicki, to se radi na nevidjeno...