MONTOYA
Član
Kad pomislite na eu,ne gledajte na nemačku već u Bugarsku,Rumuniju,Hrvtsku i sl. jel takav tretman bi i mi imali u tom monopolističkom udruženju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
od ove godine će da uvedu obavezne kamere na tehničkom,znači ipak prelazimo u onaj drugi svet u kojem se budimo iz snaBobo,hvala bogu mi necemo uci u EU a i da udjemo od toga nema nista.Ipak smo mi dva razlicita sveta.Sto bi se reklo:Ovo je Srbija zemlja iz sna....
Bobo bez uvrede,ne zivis u Srbiji da bi sudio kako ce biti nama i kako nam je sada,ja sam bio u Hr,video sam kako je stanje kod vas daleko pre ulaska u EU,sto bi se reklo ograniceni ste ko terasa,tako da znas da smo mi i vi dva razlicita sveta i to nemoze nikakva EU da promeni.Uci cete u EU da nista ni svjesni kako... imate tolike obradive povrsine koje su zanimljive njemcima i nizozemcima, ima da vas pretanjuraju jednog dana da cete se sam ocuditi... Na zalost...
Potrosene gume se racunaju one s ripnom plicom od 4mm. Gume na svakoj osovini moraju biti jednakog profila. Nije bitno ako je jedna trayal a druga barum, samo ako je jedna s 3 crte, druga ne smije biti s 4 crte ili ripnjaca. Ako, na primjer, montirate gume od lade nive na prednji kraj 539, bitno je samo da guma nije istrosena i mora se radijalna guma upisati u prometnu dozvolu vozila posto je druga oznaka dimenzije.
O kaznama ne mogu pricati iz prve ruke posto ju nikad nisam dobio. Znam samo da je jedan iz susjednog sela bio "pametan" i nije registrirao traktor nikad i kad su postrozili zakone, uhvatila ga policija i dobio je kaznu da je mogao 10 godina registrirati traktor. Eno, svake godine ga registrira
Malo po malo ce se uvesti reda tamo gdje se nikad ne biste nadali da ce ga biti. Izjave poput: "necemo mi u EU" odmah zaboravite posto se narod nista ne pita... Reda biti mora a svi znamo ako nece milom, ici ce silom...
E kad drug pocne da mi prica sta se sve radi u Macvi i okolini sapca... Koje mulje, koje kombinacije, koji svercovi... Pa to je za nepoverovati.Neka sam ja ogranicen i sto sve ne ali znam kako je prije bilo ovdje... Registriralo se sve i svasta, teralo se i bez registracije, moglo se sve srediti preko bilo kakvog poznanstva. Kod nas je ovo u jako jako puno slucajeva iskorjenjeno i nadam se zbog vase sigurnosti da ce i kod vas to srediti. Ako i tad ne budes htio registrirati traktor koji nema papire onda nisam ja ogranicen, nego ti...
U staroj drzavi je tetak radio na tehnickom pregledu i u auto skoli a njegov zet sad u Pazovi ima svoj tehnicki pregled i auto skolu i ZNAM kako je u vojvodini... Juznije od Sapca nisam nikad bio a jednog dana se nadam da cu otici da vidim kako to izgleda.
Napominjem opet da sam registrirao i kombajn i prikolicu za koje nemam papire. HR je dozvolila da se takva vozila registriraju uz ovjerenu izjavu jednog svjedoka. Jos uvijek to pravilo vrijedi, samo sad trebaju dva svjedoka. Jedini uvjet je da vozilo nije bilo registrirano poslije raspada jugoslavije i da su poslije izgubljeni papiri...
Ovo je kao Bogom dano za nas koji znamo da vozilo nije ukradeno a zelimo ga registrirati makar jednu godinu da dobijemo vlasnicke papire od istog a isto tako je Bogom dano onima koji su u ratu "nabavljali" traktore, prikolice i kombajne i sad ih mogu bez problema registrirati...