Mislimna onu limenu plocicu gde pise tip,broj serije ,broj sasije itd, mislim da su mu trazili broj serije kao ne mogu da nadju bez toga.da li pod ,,libricom",mislis na tablicu,koja se nalazi na kombajnu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislimna onu limenu plocicu gde pise tip,broj serije ,broj sasije itd, mislim da su mu trazili broj serije kao ne mogu da nadju bez toga.da li pod ,,libricom",mislis na tablicu,koja se nalazi na kombajnu ?
DA, pitacu ga.Koji kombajn i koji motor imas gore.hvala kolega,kod mene to sve ima,kombajn je regularan po tom pitanju,mogu li te zamoliti da se raspitas kod kolege za broj i koga je zvao,jer nece tehnicki da mi urade bez te potvrde...
Da li recimo onda prikolica moze da se vodi na moju opstinu,a da fizicki bude na gazdinstvu i da se u toj opstini samo radi tehnicki pregled,a polisa i ostalo da se uplacuje u mojoj opstini?
Da li je potrebno slikati masine, br.sasije i br.motora koje se reg. na ovaj nacin?
Zanima me kako moze da se registruje traktor ukoliko ne poseduje nijedan dokument, ima samo tablicu? Deda je traktor uzeo nov '75. godine, sve vreme se vodio na njemu, u medjuvremenu saobracajna je izgubljena, deda je umro. U bazi podataka u supu ga nema. Sta raditi?