Imam i ja prikolicu rucne izrade koju bih registrovaosad nema sanse ako nemas atest od pre dok je moglo.
Kako sam te razumeo problem je atest da se dobije,a sa atestom moze da se registruje iako je rucni rad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam i ja prikolicu rucne izrade koju bih registrovaosad nema sanse ako nemas atest od pre dok je moglo.
Onda bi morali da dopuste registraciju ručno izrađenih auto-prikolica,a to decidirano tvrde da neće dozvoliti.Izgleda da ce ipak da se registruju i prikolice rucni rad.Danas sam se raspitao i kaze mi covek koji to radi da se prica,doduse jos uvek nezvanicno da ce puste registraciju za rucni rad samo nece dugo da traje
Mogu se uzeti probne za taj dan, cak sta vise pozeljno je zbog policije velike su kaznekad se kupi traktor al se moze uznu probne tablice za taj dan ?polovan
A sta ako bude samo za poljomasine traktorske prikolice i drvarke,auto-prikolica tu ne spada.Stvarno neznam tako mi reko covek sad ostaje samo da cekamoOnda bi morali da dopuste registraciju ručno izrađenih auto-prikolica,a to decidirano tvrde da neće dozvoliti.
Nije niko lud, valjda.. kod mene u okolini postoji tehnicki koji moze da registruje automobile i prikolice koje ne prelaze 3 tone ukupne nosivosti koliko sam ja shvatio kad sam pricao sa njima, kazu nemaju dozvole za to.. traktor su kao mogli a prikolicu jednoosovinku ne.. na drugo mesto sto kaze jedan kolega samo sto na registruju i zidarska kolica.. mozda nisi nabaso na tamo gde treba, ovamo gde sam ja radio kazu da kad urade oni tehnicki on vazi u celoj zemlji znaci mogao bi ti da uradis tehnicki kod mene u opstini a registrujes kod tebe, nadam se da ne sirim dezinformacije bar sam tako razumeo..danas sam obisao celu opstinu obrenovac i nepostoi tehnicki koi hoce da uradi pregled na traktoru da bih ga registrovao preko dva svedoka ili mi kazu da nije po zakonu ili me salju u fabriku ili na carinu da im donesem papir o poreklu vozila pa sad ko je ovde lud a u miliciji mi kazu da moraju da izvrse tehnicki pregled vozila
Dubrava prikolice je pravila (pravi) Radionica pri Kazneno Popravnom Zavodu Sremska Mitrovica i to u konkretno 2 tipa zaprežnih: od 1.5t i 1.8t...jel neko već registrovo špediter tj,nekad bilo zaprezno vozilo mismo to preradili i sad vučemo za traktorom toje neki od 2 tone i piše dubrava dal to moze nekako dase registruje
Delimicno si u pravu.Ja kombajn ne mogu da teram na valjke jer ne moze uci.Prosle godine kad sam ga registrovao rekli su mi da za vozila poljoprivredna teza od 6t(cini mi se ako ne gresim)izlaze na teren.Zamisli sad ja imam traktor od 200ks i treba da ga teram 70km do Pozarevca i nazad na tehnicki.To ne ide.Da vam ispricam sta se desilo kod mene danas... u 08 me probudi saobracajna policija. Kazu da moraju da pogledaju traktor koji sam registrovao prosle godine,i da me upitaju par pitanja...Traktor je legalan,registrovan,svi papiri su uredu,ali ih zanima kako je i ko radio tehnicki pregled,ja im lepo objasnio i rekao kako je bilo, da su izasli ljudi na teren kod mene,a onda je krenulo pitanje sta su radili ti ljudi koji su nam vrsili teh pregled ( E TU JE CRV)...ako vam dolete saobracajci i upitaju ovo pitanje,recite da ste terali traktor na tehnicki,a ne da su vam dolazili kuci..Zato sto sam ja morao da dam izjavu,da potpisem,zato sto ta agencija nije radila po zakonu...