SasaK
Član
Jel mora PIO ove godine ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora biti ovaj..."ugovor o davanju zemljišta na korišćenje bez naknade"?
Na to pitanje ces dobiti odgovor tamo negde dan, dva pre podnosenje zahteva, ili veruj MindjusaruJel mora PIO ove godine ili ne?
Druze Peet, do sada su trazili da zakupoprimac ima aktivan status, od ove godine traze da i zakupodavac ima aktivan status, a ne pasivan. Stric mi dobio obavestenje gde lepo pise. Ako su (po Vama) trazili svake godine, zasto se ove godine cude na tu novinu !Svake godine trazili su da lice ima aktivan status. Sto znaci da je obnovio gazdinstvo u datom roku.
Druze Peet, do sada su trazili da zakupoprimac ima aktivan status, od ove godine traze da i zakupodavac ima aktivan status, a ne pasivan. Stric mi dobio obavestenje gde lepo pise. Ako su (po Vama) trazili svake godine, zasto se ove godine cude na tu novinu !
Opet se pop krsti ! Da nije doslo do promena ne bih strica ni obavestavali(pismenim putem). Zadnjih godina je dao meni u zakup kompletnu zemlju, kako je onda mogao imati aktivan status? Imao je registrovano gazdinstvo ali status mu je bio pasivan. Ove godine sam mu na ime okucnice (toboz plastenici) aktivirao status , i sada je aktivan. Za razliku od predhodnih.Ako bi zakupodavac imao pasivan status onda ne bi imao prava ni na kakve podsticaje bez obzira dali su to od minis. poljop. ili od Pokrajinskig sekretarijata.