mindjušar
Član
Po mom saznanju od svih nameta u Vojvodini ostaje svega 30%,a možda se u Vojvodini malo bolje gazduje sa tim parama,nego južnijeOstaje dobar deo u NS. Dobijate dodatne podsticaje. Nije to palo sa neba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po mom saznanju od svih nameta u Vojvodini ostaje svega 30%,a možda se u Vojvodini malo bolje gazduje sa tim parama,nego južnijeOstaje dobar deo u NS. Dobijate dodatne podsticaje. Nije to palo sa neba.
A gde se ti to trenutno NALAZIS AKO NIJE TAJNA????Malopre mi javise, oronuo most kod Beske. A meni krivo, kako cu u Srbiju.
Vojvodina,druze bez uvrede ali nekolicina vas zamislja da je poljoprivreda najvaznija stvar na svetu,najprofitabilnija,bla,bla,bla....Vojvodini odgovara da je deo Srbije jer crpi ostale resurse od centralne Srbije koje ona uopste nema.
Koliko KW/h struje se godisnje proizvede u Vojvodini 0%,koliko rude proizvede 0%,cela metalna industrija uvek zavisila od ostatka drzave jer resurse za industriju nije imala,sve se mora dobiti ili uvoziti......
Svajcarska najvise ima svega ostalog sem poljoprivrede,zato je i bogata.
I nemojte bezveze naglabati pricu o glupostima,beogradu......
Ne lupetaj,a sta mislis koliko kosta Infostan u BG,uopste i neznas sta je to,e to je jedna uplatnica koja ti stize svaki mesec i na njoj pise 8-10 000 din na stan od 30-40 kvadrata,a vecina nas zivi u kuci od 100 kvadrata.Svi mislite da je zivot u BG med i mleko a svi trcite u BG da zivite,ustvari 80% forumasa sad kuca iz toplih stanova i ovde nekom siri vidike....Kolega peet je u pravu 100%. Da ''gladni'' Beograd ne uzima polovinu novca ostatak zemlje ne bi bio ovo sto je sada, treba se uvek boriti da dobijemo sto vise, ne bitno je da li gradjani Vojvodine koriste to sto su pokrajina pa dobijaju novac, tj ono sto im Beograd ostavi, bilo bi vise nego interesantno kada bi ostatak zemlje dobijao makar 5 posto za posticaje poljoprivedi, jer milion dinara beogradu nece puno znaciti a recimo gradanima Crne trave i slicnih krajeva koji su bukvalno pred zatvaranjem znacice jako puno... Mada opet koga je to briga... Bili mi ujedinjeni ili ne oni nas mazu i maslaju kao pastetu na parce hleba, napred nazad .
Ima sud za srbe i gej brakove....A Holandija
kopali bi mi rudu ali nemaje kod nas,kopali smo naftu ali to su prodali braći rusimaKoliko KW/h struje se godisnje proizvede u Vojvodini 0%,koliko rude proizvede 0%,cela metalna industrija uvek zavisila od ostatka drzave jer resurse za industriju nije imala,sve se mora dobiti ili uvoziti......
Svajcarska najvise ima svega ostalog sem poljoprivrede,zato je i bogata.
I nemojte bezveze naglabati pricu o glupostima,beogradu......
grejanje u somboru za taj stan je oko 1o.ooo din+ ostali troškoviNe lupetaj,a sta mislis koliko kosta Infostan u BG,uopste i neznas sta je to,e to je jedna uplatnica koja ti stize svaki mesec i na njoj pise 8-10 000 din na stan od 30-40 kvadrata,a vecina nas zivi u kuci od 100 kvadrata.Svi mislite da je zivot u BG med i mleko a svi trcite u BG da zivite,ustvari 80% forumasa sad kuca iz toplih stanova i ovde nekom siri vidike....
Gorane bas sam i mislio na to,vidim da si skontao,nije u gradovima zivot dzabe ali nas narod nevoli selo,bolje je u gradu,plata 20000,grejanje 10000 a zemlju u selu da u arendu po astronomskoj ceni.- - - - - - - - - -
grejanje u somboru za taj stan je oko 1o.ooo din+ ostali troškovi