Registracija poljoprivrednih gazdinstava

Neznam zasto se politizuje forum. Placa se 50-60 000 dinara arenda, a kuka se na sva usta. Neverovatno je da pojedinci toliko mrze drzavu u kojoj zive. Kome Srbija ne odgovara neka ide u eu.

O kojim 30% pricamo! 45% ide Beogradu a oni od 7% koji pripadaju po zakonu vracaju Vojvodini 3 % i to AKO!!! Da Vojvodjanski novac ostaje tu postali bi Svajcarska za kratko vreme!
@Janos pisalo se po forumu stotine puta o tim konkursima koji Pokrajna daje svojim gradjanima i nije jednom to proslo a da ni si pljuvao po tome! Palis, a potom se proseres da se forum politizuje! Salji zahteve na drugo mesto da nam sve to ukidaju a ne bunis se stalno na ovom forumu!

Poslednja izmena:
Kolega peet je u pravu 100%. Da ''gladni'' Beograd ne uzima polovinu novca ostatak zemlje ne bi bio ovo sto je sada, treba se uvek boriti da dobijemo sto vise, ne bitno je da li gradjani Vojvodine koriste to sto su pokrajina pa dobijaju novac, tj ono sto im Beograd ostavi, bilo bi vise nego interesantno kada bi ostatak zemlje dobijao makar 5 posto za posticaje poljoprivedi, jer milion dinara beogradu nece puno znaciti a recimo gradanima Crne trave i slicnih krajeva koji su bukvalno pred zatvaranjem znacice jako puno... Mada opet koga je to briga... Bili mi ujedinjeni ili ne oni nas mazu i maslaju kao pastetu na parce hleba, napred nazad :osmeh:.

Vojvodina,druze bez uvrede ali nekolicina vas zamislja da je poljoprivreda najvaznija stvar na svetu,najprofitabilnija,bla,bla,bla....Vojvodini odgovara da je deo Srbije jer crpi ostale resurse od centralne Srbije koje ona uopste nema.
Koliko KW/h struje se godisnje proizvede u Vojvodini 0%,koliko rude proizvede 0%,cela metalna industrija uvek zavisila od ostatka drzave jer resurse za industriju nije imala,sve se mora dobiti ili uvoziti......
Svajcarska najvise ima svega ostalog sem poljoprivrede,zato je i bogata.

I nemojte bezveze naglabati pricu o glupostima,beogradu......

Vojvodina,druze bez uvrede ali nekolicina vas zamislja da je poljoprivreda najvaznija stvar na svetu,najprofitabilnija,bla,bla,bla....Vojvodini odgovara da je deo Srbije jer crpi ostale resurse od centralne Srbije koje ona uopste nema.
Koliko KW/h struje se godisnje proizvede u Vojvodini 0%,koliko rude proizvede 0%,cela metalna industrija uvek zavisila od ostatka drzave jer resurse za industriju nije imala,sve se mora dobiti ili uvoziti......

A Holandija

Kolega peet je u pravu 100%. Da ''gladni'' Beograd ne uzima polovinu novca ostatak zemlje ne bi bio ovo sto je sada, treba se uvek boriti da dobijemo sto vise, ne bitno je da li gradjani Vojvodine koriste to sto su pokrajina pa dobijaju novac, tj ono sto im Beograd ostavi, bilo bi vise nego interesantno kada bi ostatak zemlje dobijao makar 5 posto za posticaje poljoprivedi, jer milion dinara beogradu nece puno znaciti a recimo gradanima Crne trave i slicnih krajeva koji su bukvalno pred zatvaranjem znacice jako puno... Mada opet koga je to briga... Bili mi ujedinjeni ili ne oni nas mazu i maslaju kao pastetu na parce hleba, napred nazad :osmeh:.
Ne lupetaj,a sta mislis koliko kosta Infostan u BG,uopste i neznas sta je to,e to je jedna uplatnica koja ti stize svaki mesec i na njoj pise 8-10 000 din na stan od 30-40 kvadrata,a vecina nas zivi u kuci od 100 kvadrata.Svi mislite da je zivot u BG med i mleko a svi trcite u BG da zivite,ustvari 80% forumasa sad kuca iz toplih stanova i ovde nekom siri vidike....

Valjda je svako svestan da niko iz, ili sa Vojvodine nema nista protiv obicnog naroda u Bg, Nisu, Valjevu, ili Kraljevu. Ovo koriste i namerno samo to potenciraju oni kojima je to u interesu. Jasno je da je preobimna administracija u Bg daleko veca nego u Vojvodini i Juznoj Srbiji zajedno i da je to rak rana ovog drustva + moramo priznati da je ipak Bg N01 sto se tice kriminala. Puno uzimaju za nista i to je jasno.
Vojvodjanska vlada je toliko puno pomogla poljoprivrednike Vojvodine (mene direktno do sad ni jednom), a da je to izrazeno u procentima spram stanovnistva i da se meri spram republicke bilo bi nemerljivo. Izmisljena radna mesta po Bg kostaju ovu zemlju i poljoprivredu mnogo i previse i to je jedina istina.

Necemo Mirko :osmeh:. Drzacemo se po strani. Kada krece registracija za ovu godinu???
Info stan znam sta je, i ako je tako ali tako lose ziveti u Beogradu, sto se ne vrate na selo??
Nemoj o tome molim te, ti ces naci nekoliko razloga u odbrani Beograda ja cu naci protiv, i svadjacemo se za bezveze....

Poslednja izmena:

kopali bi mi rudu ali nemaje kod nas,kopali smo naftu ali to su prodali braći rusima
ostaje nam da kopamo njive a tu smo dosta uspešni i trudimo se da budemo još bolji dok nam i to ne oduzmu arapi ili neki drugi a te njive pretvore u busplus ili zastavu
mogu još ali nema potrebe rezumeli smo se
ajd živeli na taj jed :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Ne lupetaj,a sta mislis koliko kosta Infostan u BG,uopste i neznas sta je to,e to je jedna uplatnica koja ti stize svaki mesec i na njoj pise 8-10 000 din na stan od 30-40 kvadrata,a vecina nas zivi u kuci od 100 kvadrata.Svi mislite da je zivot u BG med i mleko a svi trcite u BG da zivite,ustvari 80% forumasa sad kuca iz toplih stanova i ovde nekom siri vidike....
grejanje u somboru za taj stan je oko 1o.ooo din+ ostali troškovi

Ako 80% forumasa ima stanove u Beogradu i radi poljoprivredu onda sigurno su to stekli na posten nacin... Nego Hoce li biti nekih novina oko registracije?? Uslova itd??

Ni ja ne bi vise! Mislim, bi, ali... vec sam bio na zimovanje pa ne bi opet da se ne prehladim!:osmeh:
A sta kazu jel obavezan PIO za ovu god. ili cemo saznati 3 dana pre isteka roka za registraciju?!

Nazad
Vrh