Pa i ta overa te ne bi koštala puno manje nego vađenje novog izvoda iz katastra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ona tabela-izvod iz registra polj. gazdinstvaDusanA je napisao(la):Da li je neko vec predao papire za obnovu gazdinstva?, jel ide samo ovo malo sto su poslali ili mora i ono o clanovima domacinstva i one izjave isl? Pricam o obnovi registracije, bez ikakvih promena.
Misli na 1,5 Ha ?ZRENJANINAC je napisao(la):blago vama ja sam danas počeo da skupljam kraj sa krajem od parcela ukupno 84pa sam primetio da mi prošle godine nisu uneli 1.5 zemlje i ako je sve regularno prijavljeno sa posedovnim papirima i ugovorom
Bio danas u upravi za trezorSpajki je napisao(la):@Mityoo
Da ti pruzim reci utehe?![]()
jbg nisi sam![]()
Znaci onaj sa pasosa,i nisi imao problema ovde se digla citava gungula sto se tice tog broja jedni ovako jedni onako j...e jud zbunjenogmirko_markovic67 je napisao(la):Grunt to je ID broj imanja onaj sa 12 cifara juče sam registrovao i tako su mi rekli.