Registracija poljoprivrednih gazdinstava

Pa i ta overa te ne bi koštala puno manje nego vađenje novog izvoda iz katastra.

Da li je neko vec predao papire za obnovu gazdinstva?, jel ide samo ovo malo sto su poslali ili mora i ono o clanovima domacinstva i one izjave isl? Pricam o obnovi registracije, bez ikakvih promena.

DusanA je napisao(la):
Da li je neko vec predao papire za obnovu gazdinstva?, jel ide samo ovo malo sto su poslali ili mora i ono o clanovima domacinstva i one izjave isl? Pricam o obnovi registracije, bez ikakvih promena.
Samo ona tabela-izvod iz registra polj. gazdinstva :D

Mislis samo ona jedna prva gde vec ima odstampano brojevi parcela i biljnja kultura iz prosle godine i mi samo ubacimo u drugi deo sta planiramo da sejemo ove godine i to je to (ako nema promena) ??
Samo tako lako :haha:??

blago vama ja sam danas počeo da skupljam kraj sa krajem od parcela ukupno 84 :udri:pa sam primetio da mi prošle godine nisu uneli 1.5 zemlje i ako je sve regularno prijavljeno sa posedovnim papirima i ugovorom

ZRENJANINAC je napisao(la):
blago vama ja sam danas počeo da skupljam kraj sa krajem od parcela ukupno 84 :udri:pa sam primetio da mi prošle godine nisu uneli 1.5 zemlje i ako je sve regularno prijavljeno sa posedovnim papirima i ugovorom
Misli na 1,5 Ha ?

A ja ću morati da idem da vidim za koje parcele moram da vadim nov prepis lista nepokretnosti...

Dali ste vi dobili ovako šta u kuverti sa papirima za registraciju?

yj628.jpg

Mi nismo dobili, posto je KO Basaid odavno prebacena u kataster,tako da nismo imali izvode iz zemljisnjih knjiga kada smo registrovali gazdinstvo.

Najinteresantnije je da ni mi nismo koristili izvod iz zemljišnih knjiga jer su striktno tražili da je iz katastra! A po ovom papiru izgleda da nije validan ni prepis posedovnog lista iz katastra nego da treba prepis lista nepokretnosti!
Ja to zovem: JEBE LUD ZBUNJENOGA!

Pa treba im jos novca da napune budzet, i ja sam prosle godine predao prepis posedovnog lista ali nisam dobijo to obavestenje...

Ali tvoja katastarska opština i nije navedena u ovm obaveštenju! Ispadne da smo mi najgori kad od nas traže + ::novac::

Recite vi meni koji broj se upisuje u onaj obrazac za stoku takozvani HID broj,o cemu se tu radi dali je to broj sto se nalazi na pasosu zivotinje ID broj?Ili to neko izdaje ovde koga god pitam kazu nismo obavesteni ko kostunica i veterinari i vet inspekcija.

Spajki je napisao(la):
@Mityoo
Da ti pruzim reci utehe? :haha: :haha:
jbg nisi sam :udri:
Bio danas u upravi za trezor :udri: :udri: :udri:
14 novih prepisa lista nepokretnosti treba da izvadim za parcele koje su registrovane od ranije.... još plus 10-ak novih.... Ima da se isprazni novčanik!

Nazad
Vrh