dragansavin
Član
i ja sam danas isao da obnovim registraciju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ali dzabe kad uredbe mogu da izadju i posle te poslednje nedelje .radivoj.nadlacki je napisao(la):Nasa posla uvek 3/4 obnovi registraciju poslednje nedelje... jos je rano
radivoj.nadlacki je napisao(la):Nasa posla uvek 3/4 obnovi registraciju poslednje nedelje... jos je rano
Isti slucaj sto se ugovora tice, cekam tri ugovora i dva aneksa, ali obnovila sam registraciju, a oni ce, nadam se, stici da mogu upisati.paorpaor je napisao(la):Ja jos nisam obnovio registraciju jer mi jos nije stigao ugovor iz ministarstva za drzavnu zemlju.
A kad je bila licitacija za to zemljiste za koje su stigli ugovori?agrosrce je napisao(la):u opštini Novi Bečej danas su stigli potpisani ugovori za državnu zemlju izdatu u zakup.
Zna li neko hoce li biti produzenja registracije?Kod nas je ludnica u katastru,imam da zavrsim jos neke uknjizbe ali sumnjam da cu uspeti sve da zavrsim do 31.martašandor je napisao(la):Najverovatnije će da produže registraciju (obnovu) gazdinstva do 15. aprila. Ali ne čekajte zadnji dan jer je to za sad 31. mart.
šandor je napisao(la):Najverovatnije će da produže registraciju (obnovu) gazdinstva do 15. aprila. Ali ne čekajte zadnji dan jer je to za sad 31. mart.