Registracija poljoprivrednih gazdinstava

Najverovatnije će da produže registraciju (obnovu) gazdinstva do 15. aprila. Ali ne čekajte zadnji dan jer je to za sad 31. mart.

To samo znači da će se i predaja zahteva za premije pomeriti, pa samim tim i isplata premija. ::lose::

Neće se pomeriti tako je bilo i prošle godine i podnosili smo 1 maja.Ma ljudi kaže mi danas službenik što radi u trezor a i ja se uverio nema uopšte gužve kaže ako na dan dođu njih pedesetak to je sve nemaju na nivou Zrenjanina prijavljeno 1.500 gazdinstava.

Pomeranje roka za obnovu registracije rade zbog drzavne zemlje za koju se cekaju ugovori.
Cula sam pre neki dan na tv da su ljudi jos letos izlicitirali i platili, a ugovore jos cekaju.
Inace i ja sam bila juce da obnovim registraciju, guzve nema bilo 5-6 ljudi.

Nasa posla uvek 3/4 obnovi registraciju poslednje nedelje... jos je rano :ppozdrav:

paorpaor je napisao(la):
Ja jos nisam obnovio registraciju jer mi jos nije stigao ugovor iz ministarstva za drzavnu zemlju. :udri:
Isti slucaj sto se ugovora tice, cekam tri ugovora i dva aneksa, ali obnovila sam registraciju, a oni ce, nadam se, stici da mogu upisati.

u opštini Novi Bečej danas su stigli potpisani ugovori za državnu zemlju izdatu u zakup.

A u Kikindi u katastru vraćaju nasleđenu imovinu na ime pokojnih pa ti dokazuj njima da si lane već vadio kod njih izvod na ime naslednika :zli: :zli: :zli: ::lose:: ::lose:: :udri: :udri: :udri:

šandor je napisao(la):
Najverovatnije će da produže registraciju (obnovu) gazdinstva do 15. aprila. Ali ne čekajte zadnji dan jer je to za sad 31. mart.
Zna li neko hoce li biti produzenja registracije?Kod nas je ludnica u katastru,imam da zavrsim jos neke uknjizbe ali sumnjam da cu uspeti sve da zavrsim do 31.marta :zli:

šandor je napisao(la):

Meni su rekli juče u registru da će najverovatnije produžiti .

Nazad
Vrh