Registracija poljoprivrednih gazdinstava

I ja danas dobio obrasce.
Uglavnom, na prvi pogled, ne vidim neku razliku u odnosu na prošlu godinu.
Prijem obrazaca počinju od 1. februara.

Moze li mi neko odgovoriti koliko mesecno izadje uplata gazdinstva ili godisnje nije bitno? ::novac::
Da li je za svakog isto ili zavisi koliko zemlje posedujes....?
Koja je najmanja kolicina zemlje za pokretanje gazdinstva?

Mozes i na kucnu bastu da otvoris gazdinstvo. Plastenici.
Podrum u kuci gajis sampinjone. Njima je bitno da ti platis drzavi.

Neznam kako je sada ali kada sm ja otvarao gazdinstvo imao sam ugovor o jednom podrumu u zakup od nekih 80 m2.
Sve zavisi kakvu delatnost prijavljujes.

@peto

A jel' mora biti betoniran podrum, ili je dovoljan i onaj starinski - zemljani?

Za gazdinstvo te nepitaju kakav je samo ugovor o zakupu.I koliko m2 ima.

Za smpinjone je bolji betoniran jer ima dosta vode kada zlivas i lakse se odrzava higijena pranjem poda. Nema blata.

Mene su masirali za zemlju pa kad sm im objasnio da sampinjoni ne rastu na njivi nego u podrumu ili nadzemnom objektu i sta ce mi zemlja upisali su gazdinstvo.

molim vas da mi neko odgovori, danas sam citala na forumu svasta nesto, i nasla sam jedan post kako se pise ugovor o zakupu...... trazim vec satima i nemogu ponovo da nadjem neko je bas lepo objavio primer..... molim vas da mi neko odgovori ako zna gde se to nalazi. treba da napravimo ugovor o zakupu zemljista ali smo mislili da to sve rade u mesnoj zajednici , medjutim oni samo overavaju napisan ugovor..... hvala vam unapred :cao:

hvala na krasnom cvecu :cao:. ja bas nekontam sve na ovom forumu.... :sta:sad nemam vremena ali veceras ako stignem probacu da provalim gde treba da pisem o sebi....

Cuo sam da mogu izvodi iz katastra, stariji od sest meseci da se overe i tako predaju. Zna li neko nesto o tome?

Милансо, мислим да неће моћи старији поседовни лист од шест месеци.

Nazad
Vrh