Registracija poljoprivrednih gazdinstava

Ja sam oko 11h bio za refakciju,a ona na šalteru kaže 08.05 i stali su,a ti sad kažeš da si dobio.dobro ona nema pojma-znači ide isplata :D

Nema pojma, ja mislim da je to do ministarstva, kako pusta pare. Uglavnom dobio, i pola potrosio... ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

Za drzavno zemljiste daju subvencije ali za crkvenu zemlju nedaju . Moj komsija radi 10 ha zemlje uzete u zakup od crkve i na to nema pravo .

kiraj je napisao(la):
Za drzavno zemljiste daju subvencije ali za crkvenu zemlju nedaju . Moj komsija radi 10 ha zemlje uzete u zakup od crkve i na to nema pravo .
njega ce popa za dzabe odreci od sotone. :D

U N Sadu stigli sa isplatama do 25. o5,ali samo do pola a ja u u ono drugo pola. :udri: :zli:

Ja sam moje račune predao u filijali Vrbas 22.05.2009. i pre dva dana sam dobio subvencije za veštak i naftu ali za seme još nisam.

Eh konačno sam dobio subvencije.
Prijava bila 6.5. ali su me u PIO zatezali za potvrdu, pa na kraju sam zaveden pod 23.5.

Juce sam dobio subvenciju ali samo za djubrivo i dizel a za seme onih cetiri hiljade nisam.
Predao sam 28.5.2009. u Krusevcu.
Slusao sam kad je ministar rekao da ce do kraja jula svima da isplate 2/3 duga i to se uklapa sa ovim sto sam ja primio. A kad ce ostatak od 4 hiljade zna li neko?

Isti slučaj sam i ja imao (samo dizel i đubrivo) ali sam juče dobio i za seme, tako da je sad sve kompletno isplaćeno (nažalost već i potrošeno).

dukej je napisao(la):
Isti slučaj sam i ja imao (samo dizel i đubrivo) ali sam juče dobio i za seme, tako da je sad sve kompletno isplaćeno (nažalost već i potrošeno).
Dukej koliko je vremena proslo izmedju te dve uplate.

A kada cu ja, predao sve racune 17.06.2009. i nista osim refakcije nisam dobio !!!!:haha:
Post je spojen: [time]1250195147[/time]

didi je napisao(la):
Danas sam pročitao u listu Zrenjanin izjavu jednog direktora zadruge koji se žali da će sledeće godine pravo na subvencije imati samo ono koji ispune sledeće uslove:
1.Da imaju status aktivnog gazdinstva
2.Da imaju regulisan PIO preko zemlje
3.I da će subvenciju dobiti samo za zemlju u vlasništvu.
Po toj njegovoj priči znači da za zemlju uzetu u zakup od iduće godine nema ni dinara.
Pa zar je to moguće:haha:

Pa ovo je zemlja Srbija. Parlament moze da odluci da je danas ponedeljak i gotov pazar.
Ovde nista nije nemoguce. Ovde je sigurno samo da sunce izlazi na istoku a zlazi na zapadu. I da Dunav tece nizvodno, ostalo nista nije sigurno. :ppozdrav:

Ni za sunce ,a ni za Dunav vise nisam siguran. Hocu samo da kazem da me ubi sramota sto sam mislio da je cika Sloba los lik. On je jedna dobrica naspram ovih glodara.
Ja ovako javno predlazem da se nametne jos koji porez poljoprivrednicima i od svakog proizvoda uvede obavezan deo koji ce ici na izdrzavanje beogradskih sirotih postenih gradjanja. Pametni ljudi,sto da rade kad imaju nas ::svaka cast::

@paorpaor
Ja sam gazdinstvo zatvorio 4 aprila kada sam izasao iz bolnice i predao papire za ivalidsku penziju. Redovno sam placao PIO i penziono do zadnjeg dana. Kada sam zatvorio otiso kod referenta koji me vodi i kazem da mi obracuna porez za ovu godinu do 4. aprila i zena uradi jako ljubazna. Ja uplatio nekih 7ili 8000 kaze ona da nezna jos koliki ce biti porez i PiO pa onako odoka, zaracuna malo vise nego za proslu godinu i kaze ako bude trebalo da se doplati ili bude viska da ce vratiti ili doplati. Izvuce mi i listing od 2001 do zadnjeg dana i nigde nema da nisam platio sve ok. Odnesem u PIo i predam jer su trazili da donesem i to, kad vrag ne spava nadu da u 2003 nisam uplatio cetvrti kvartal. Ja odem i pitam kako je moguce da nisam platio kada se nigde ne zeduzujem unazad, sve placeno. Ja budala nisam sacuvao uplatnice jer kad sam dobio resene za predhodnu godinu i nemam manjka ja uplatnice bacim sta da cuvam Eeee... bar da sam sacuvao. Pocela filozofija i ja pop... i Platim inace ce mi predmet odbiti kao nepotpun i osto na ulici. No dobro i to prode i pr neih mesec dana dobio konacno resenje o invalidskoj penziji. Sta sve oni ne rade to je za Ginisa. Samo kada sam se resio Papirologije. Sad lepo 5-og i 20-og legne penzija i boli glava. :ppozdrav: No i dobio sam povracaj od nekih 1100 dinara preplate i vratili mi. I knjizicu mi overili kao trajna da im ne dolazim na vrat i da me valda vise ne gledaju. Isto kao i ja njih. Sad jedini problem imam sa sinom koji jos ide u skolu i nije punoletan, odem jedan dan da mu overim knjizicu traze papir da ide u skolu, dobro odem u skolu dobijem potvrdu vratim se sledeci dan kad sam stigo do saltera ja predam i taj papir kad ona meni vrati kaze ne treba. Dobro i overi knjizicu bez problema. Pa ko je ovde lud. Jedan dan treba drugi ne treba.A o redovima i cekanju da ne govorim. Jadni smo mi na svim nivoima.

Ništa mene to ne čudi. Koliko administracije ima pa moraju neki posao da im nađu. Zato i traže toliko papira i pečata jer sve te papire i pečate mora neko i da vam da.
Kada treba nekog da zaposle prvo izmisle nekakav papir koji će on da nam izdaje pa ga onda zaposle, da ne sedi čovek besposlen i da se ne dosađuje :haha:

Nazad
Vrh