Registracija poljoprivrednih gazdinstava

Ja nisam iz NS, ali isto nisam dobio ništa, mada u upravi za trezor kažu da isplata ide...

Nije valjda da ove nedelje niko nije dobio pare:haha:
Moje dve kolege su predali dan posle mene(06.04.), oni nisu dobili.Izgleda da su 4 i 5 isplatili, i dalje nista?Ima ko je predao 6og i dobio pare:haha:

Kod mene sam cuo par ljudi koji su predali u isti dan, i neki su dobili, a neki ne... Nemam pojma kako to rade...

Ja zvao banku i ispada da sam dobio refrakciju za nekih 300 litara dizela koje sam kupio 4. juna a račune predao u trezoru 5. juna.
Al' od premije za sada ništa...

Ja sam refakciju isto dobio, ali ne znam kojim redosledom isplacuju, jer znam ljude koji su predali 4-tog, a nisu dobili, a i one koji su predali 5-tog pa su dobili pare...

branko je napisao(la):
Ja zvao banku i ispada da sam dobio refrakciju za nekih 300 litara dizela koje sam kupio 4. juna a račune predao u trezoru 5. juna.
Al' od premije za sada ništa...
znaci onda ne vazi ono kao prosle godine da racuni moraju da budu iz prethodnog meseca? :sta:

Jel nastavljeno isplaćivanje subvencija,jel dobio neko posle4 i 5 maja :sta:

Neznam ja vec i potrosio pare i zaboravio da je bilo! Mogli bi da pocnu izpocetka... ::namigivanje::

kod nas račune iz tekućeg meseca primaju tek u sledećem mesecu do 10.
kako predhodnih ako i ove godine,
to izgleda zavisi od filijale do filijale pa koji je službenik kako ukapirao šta treba da radi...

Ja samo da obavestim ljude da ja jos uvek nisam dobio, a predao sam 11.05. NS je u pitanju. Koliko sam se tamo raspitao, receno mi je da isplacuju i da su stigli do 8-mog, tj. njega krecu da isplacuju... E sada ko zna kada cu ja moje pare dobiti....

Jel dobio neko ko je predao posle 7-mog:haha: :sta: :sta: :sta:

Isplaceno je do 8-mog do 9-10 sati (navodno), tako sam cuo juce. Komsija je predao u to vreme a uplatili su mu pola, tako su mu obrazlozili. :cao:

Iz ovog tvog mogu da zakljucim da su stali sa isplatom, ili sta:haha: I kako mogu da isplate pola, cuo sam i ja par primera da su isplatili pola, ali to je samo ako ti racuni nisu ok, ako je zemljiste drzavno, ili nekog pravnog lica, onda na njega ne dobijes, inace svima je sve isplaceno...

A sto se tice uplate nisu mu uplatili zato sto je predao u 10i15 pa su uplacivali do 10 pa su mu pola dali, a pola ne. Tako sam ja ovo tvoje skontao, i sigurno su mu rekli zasto je dobio pola. Menio je bitno da je upacen 8-mi, jer ja sam predao 11-tog, i cekam pare...

Uz dan, ove godine, belezi se i vreme kad se podnosi zahtev, tako da kolko sam ja shvatio do tada su imali pare. Objasnio je sluzbenik koji radi sa gazdinstvima. A sto se tice komsije nije dobio bukvalno pola, dobio je ili seme ili naftu ili vestak, otprilike pola. Ja sam podneo zahtev 4-5 maja (4 je bio prvi radni dan) a pare sam dobio tek u drugoj turi jos privi dan su ostali bez ::novac:: , on je podneo 2-3 dana posle mene. Tako da se ponavljam 8-mi je uplacen ali ne svi.

Ok,

ja sam sada zvao upravu za trezor NS, i receno mi je da isplacuju 8-mi, i da sve ide kako treba....

PS; pare idu iz budzeta drzave,tj. ministarstva, i kada se uradi obracun isplati se ili sve ili nista, tako da tom stvom komsji sigurno nesto nije valjalo, mada ne bi nista cudilo od ove drzave...

samo da obavestim forumase da mi je legla pre 5 min, kompletna subvencija, sve isplaceno. :ppozdrav: :bravo: :ppozdrav: :bravo: ::svaka cast:: ::svaka cast::

Nazad
Vrh