Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tebi je izašlo oko 25 din po litru, verovatno si imao rečune od aprila. I meni su isto toliko isplatili, po litri oko 24din.didi je napisao(la):Pa predao sam 5400+koja litra računa i eto to dobio.Kako su do toga došli nemam pojma.paorpaor je napisao(la):Po koliko tebi isplacuju refakciju,bogte mazo
Meni su prihvatili, vazno je da na racunu pise formulacija djubriva i onda ne zanovetaju! Meni nisu hteli da prime fiskalni od semena repe jer je na racunu stajalo samo "Girafe" pa sam morao da im nosim i orpremnicu...goran1 je napisao(la):jel neko zna jel mogu da se predaju i racuni od folijarnog djubriva kristalona recimo jel priznaju i to
Ovo je za rubriku iz politikinog zabavnika VEROVALI ILI NE!kiraj je napisao(la):Jedna zanimljivost u vezi PIO. Covek placa vec nekoliko godina redovno , sada je imao problem te su ga zvali iz trezora da uplati dug kako bi mogao ostvariti subvenciju.Dug mu je 8 PARA .