Registracija poljoprivrednih gazdinstava

Roberte ,meni su iz trezora javili da su pare uplatili u banku.

Po koliko tebi isplacuju refakciju,bogte mazo :sta: :sta: :sta:
Danas bio do banke gad ono legla lova za subvencije.

Meni nije legla ni refakcija, ni subvencije. Ja zvao da pitam, a oni kazu, eeeeeeeeee, ne ide to tako brzo, cekajte, dobicete jednog dana...

Danas i mladji Kiraj dobio lovu od subvencija. Dokumentaciju predao 5.05 pre podne.

jel neko zna jel mogu da se predaju i racuni od folijarnog djubriva kristalona recimo jel priznaju i to:haha:

goran1 je napisao(la):
jel neko zna jel mogu da se predaju i racuni od folijarnog djubriva kristalona recimo jel priznaju i to:haha:
Meni su prihvatili, vazno je da na racunu pise formulacija djubriva i onda ne zanovetaju! Meni nisu hteli da prime fiskalni od semena repe jer je na racunu stajalo samo "Girafe" pa sam morao da im nosim i orpremnicu...

Jedna zanimljivost u vezi PIO. Covek placa vec nekoliko godina redovno , sada je imao problem te su ga zvali iz trezora da uplati dug kako bi mogao ostvariti subvenciju.Dug mu je 8 PARA .

kiraj je napisao(la):
Jedna zanimljivost u vezi PIO. Covek placa vec nekoliko godina redovno , sada je imao problem te su ga zvali iz trezora da uplati dug kako bi mogao ostvariti subvenciju.Dug mu je 8 PARA .
Ovo je za rubriku iz politikinog zabavnika VEROVALI ILI NE!

Ja sam danas dobio pare, ali samo refakciju. Iz NS-a sam. Subvenciju mi jos nisu uplatili. Inace sve zajedno sam predao 11.05.

Inace refakciju sam dobio, nesto u proseku po 25 dinara, ali sam vecinu imao evrodizel...

To sto je gazdinstvo bilo na tebe nema nikakve veze. Ukoliko si u 2008-oj bio u radnom odnosu, onda ti treba dva uverenja, jedno iz PIO fonda, da si usao u fond za pojloprivrednike, i iz firme da su ti uplaceni doprinosi,i to minimum 6 meseci, a ako nisi bio u radnom odnosu, onda ti treba potvrda iz PIO fonda, da si izmirio doprinose za 2008-mu godinu...

Proveri dobro, da te opet ne vrate...

PS: ako si prebacio gazdinstvo na zenu i staro ugasio, to ti je kao da si ga tek ove godine osnovao, u tom slucaju treba samo zena da ti se prijavi na PIO, i donese to uverenje da je prijavljena, a ako je vec u PIO fondu onda nista, jer oni sami provere da li je platila ili ne...

Nazad
Vrh