Registracija poljoprivrednih gazdinstava

ma jebes ima lazovi bre svi redom lazu jednom odes kazu jedno drugi put drugo ma mislim se da ne ulazim vise kdo njih :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :udri: :udri: :udri: :udri:

Pa uz zahtev treba i potvrda PIO fonda, e sada zavisi od slucaja koji si, treba ti potvrda 1, 2 ili 3. Predji ovaj forum malo pa ces videti. Uglavnom treba da das potvrdu da si izmirio dugovanja prema fondu za 2008-godinu. A ako si bio zaposlen treba ti potvrda od poslodavca da ti je uplatio PIO, i takodje iz PIO fonda da si se upisao u fond. To ti je potvrda br.2.

Ne znam kako ti to nisu trazili, to je jako cudno jer je to OBAVEZNO!!!

Jedino ako si prdavao refakciju, za to ne treba, pa se nismo dobro sporazumeli...

Idi tamo i odnesi potvrdu jer ces od strane Uprave za trezor SIGURNO biti odbijen za subvencije, a kada te odbiju nemas prava vise da konkurises za iste...

Kod nas u krusevcu uz zahtev za subvenciju predajes i potvrdu iz poreske uprave da si osiguranik i da si platio osnovni dug za 2008 koji iznosi 40 000 dinara.
U suprotnom nece da primaju zahteve. Ovo vazi za stare osiguranike u PIO fondu. Za ostale neznam.

Od gad si obveznik pio zemljoradnika.Ako si od ranije oni sami proveravaju da li si uplatio za 2008.Ako si sad prvi put uplatio onda ti treba potvrda.

Ja sam pre 2009 i opet sam morao da donesem potvrdu iz pio fonda. Malo je falilo da me izujedaju kad sam otisao po potvrdu. Moras da prodjes dresuru da bi znao kako sa njima.

Negde sam vec napisao da svaka uprava tumaci zakon kako im se cefne ,a mi trckaramo od vrata do vrata. Iz mog sela prvi dan nisu uspeli da predaju zahteve stari obveznici pio osiguranja jer sistem nije bio umrezen. Drugi dan su doneli uplatnice o izvrsenoj uplati, jer sistem jos nije radio a iz fonda nisu hteli da im daju potvrdu,pa su tako prosli.

U uredbi lepo pise da ce oni za stare osiguranike sami da provere kod poreske uprave da li je placena 2008 godina. Medjutim meni su u krusevcu trazili da sam izvadim potvrdu. Neznam zasto ali verovatno da olaksaju sebi.

Zanimljivo. Morao sam sam za sebe da napišem potvrdu da je moja firma za mene isplatila sav PIO za 2008. Kada su mi to tražili u trezoru, ja mislio da se šale, ali bez toga mi nisu primili ostalo.

nego, sve mi se čini da su ti brojevi koje smo dobili, samo za datum kad smo predali...
tako da sam ja 13. po redu za 5. maj.
sretoh tipa koji kaže da je 20. po redu a predao je 4-5 dana posle mene...nemoguće da je za 5 dana samo 7-oro ljudi predalo...

@tarana
Moguće. Ovde kod mene u trezoru kažu da je samo prva dva dana bilo gužve - posle ništa.

ne znam brate..samo oldtimer je od svih nas dobio pare a svi smo predali u prva 2-3 dana...
_________________________________________________Post je spojen: [time]1243853569[/time]_________________________________________________
knjige kažu da su pare prebačene a sutra bi trebalo najkasnije da bude uplaćeno 300 meleona...
što otprilike znači da bi trebalo da budu namireni svi koji su predali 4.maja

U 14 casova su mi javili iz trezora da su uplatili lovu za subvencije. :D

I meni su javili iz trezora oko 13h da je prošla subvencija samo ne znam da li za sve jer je drugar dobio za seme i đubre a za naftu nije. :D :ppozdrav:

Ja sam sad cuo od kuma da su u senti stigli do 15 a ja sam 21....
_________________________________________________Post je spojen: [time]1243884633[/time]_________________________________________________
A jel svima jave iz uprave za trezor kad prebace pare ili kako to informisanje funkcionise?

Robert ,Zahtev sam predao 4.05. oko 12 casova. Mito ,nema pravila Danas su javili meni i kolegi , a coveku koji je predao izmedju nas dvoje nisu javili. On nazove banku a lova na racun.

Nazad
Vrh