Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Primetio sam da se jedna grupa ljudi opet približila ministru,to su oni isti još od Dulićke i oni su kod svakog ministra i oni debelo utiču na odluke koje donosi Ministarstvo,a koje jedino njima odgovaraju i njihova uloga je drže seljaštvo razjedinjeno-''obratite pažnju''
Jel dobio neko pare do sada, ovih 12.000 hiljada, proslo je vec koliko dana, od kako su rekli da isplacuju. Ja cekam ali jos nista, mada su mog komsiju koji je predao par dana pre mene, zvali iz uprave za trezor da mu kazu, da mu nevaljaju racuni, pa onda valjda rade obradu...
_________________________________________________Post je spojen: [time]1243282333[/time]_________________________________________________
Paorpaor....Sto su ti sad Kinezi krivi?
kako ste uspeli biti 5, 20 ili trideseti na redu?
i ja sam predao prvi dan u Subotici i 2024 sam na redu.
verovatno se taj redni broj odnosi na jos neka mesta jer nije ih valjda 2000
proslo kroz ta vrata za jedno pre podne, a ja sam cekao oko 2 sata i za to
vreme ih nije proslo vise od 30.
Ja sam 209-ti u NS-u. Inace danas sam isao do uprave za trezor Novi Sad, i teta mi je rekla da se ne zna kada ce isplata poceti, i da isplata NIJE pocela. A kada sam joj ja rekao da je ministar izjavio da je pocela, ona kaze, ja takvu informaciju jos nisam dobila...
ma **greška ti ja podnošenje računa sad sam išao da odnesem račune i od žita mi nisu prihvatili jer računi važe od januara iako svi znamo da se žito u oktobru seje