Registracija poljoprivrednih gazdinstava

Ja sam resio da ove godine neidem na more jer nije sigurno da ce dotle isplatiti subvencije! Ali nadam se da ce do zime isplatiti pa da idemo od tih para na skijanje! :haha: :haha: :haha:

Iz njegovih usta u bozije usi! Mada ja postajem sve vise skeptican po pitanju izjava politicara!

refakcija za dizel gorivo 60 lit/ha je isplaceno, danas sam podigao novce, nije bas neki veliki iznos ali i to je nesto ::novac::
a zahtev sam podneo 04.maja. i premija za bikove mi je danas isplacena za proslu god. i to 7000 po biku a ne 3000 kako sam ja mislio jer je melez rasa.... :cool:

I ja sam 04.05. predao racune i bio sam u banci da vidim ali nisam dobio :udri: :udri:

naftu sam kupio januara.tad je akciza bila izmedju 18 i 19 din. ko je kupio kasnije, dobice nesto veci povracaj.

Ja sam kupio u i u januaru i u februaru i meni su isplatili igleda nesto po 19,a nesto po 26. Samo nek su krenuli sa isplatama. Jos kad bi i subvencije uskoro isplatili bilo bi super.

Ja sam predao prosle nedelje, i nisam jos nista dobio. Inace imao sam racuna iz januara, marta i aprila, ukupno 1400 litara. A za subvencije, ko zna kada ce biti. Mada se ja nadam da ce biti uskoro. Ja sam predao u ns-u, i 209 sam po redu za isplatu. Cak sam potpisao i papir na kom je broj, koji sam po redu, i vreme upisu kada sam predao dokumenta, mislim na subvencije. Uzas:haha:

A ljubazna teta mi je rekla ovako: Ko zna hoce ovo i biti, pitaj boga, ako bude, valjda ce uplatiti do oktobra :zli: :zli: :zli:

Teta kao zna kad ce biti subvencije ?
Teta jedino zna kad joj je pauza za pola kile bureka i 2 jogurta,a ostalo nagadja.
Kad ce jednom te tete zameniti kompjuterima pa da predas dokumentaciju iz fotelje sa svog racunara,a ne ja jedva zivu glavu izvuko kad sam trazio potvrdu za PIO. Teta je izgledala od prilike ovako :zli:

paorpaor je napisao(la):
a ne ja jedva zivu glavu izvuko kad sam trazio potvrdu za PIO.

Već dve nedelje se patim oko te gluposti.
Neverovatno kako te državne službe neproduktivno rade...

Evo cuo sam na TV-u ministra, rekao je svi ce biti isplaceno do oktobra. Izgleda je teta bila u pravu. A meni trebaju pare odmah :zli: :zli: :zli:

Danas sam dobio pare za refakciju, predao račune 11.maja.Kada se saberu sve litre izađe refakcija oko 21.7 dinara po litri.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dr Saša Dragin, sutra 19.05.2009. godine u 9 časova, na njivi PKB Korporacije, Zrenjaninski put (skretanje za Frikom, iza sportskog centra Kovilovo iz pravca Beograda) održaće konferenciju za medije.

Povod konferencije je početak isplate sredstava po Uredbi o uslovima i načinu korišćenja sredstava za regresiranje repromaterijala za ratarsku i povrtarsku proizvodnju u 2009. godini (12 000 dinara po hektaru).

Pozivamo medije da proprate ovaj događaj.

Kontakt, Tamara Perunović 064/81 66 343

Meni je ispalo oko 19 dinara po litri ali moji racuni su skoro svi bili januarski kad je nafta bila 54.5din!

Nazad
Vrh