Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne boj se.Neće ukinuti zakon samo ga neće primenjivati dok ne prođu izbori.Zakon treba da se ukine.Na ovaj način mogu da nam rade šta hoće.Zakon je na snazi što znači da mogu i da ga primene.Biće to pojedinačni slučajevi na koje neće niko obratiti pažnju ali će polako puniti budžet.A misovi sta je nevalja vam vlast vidite bre sta Nebojisa Dr. Stefanovic radi za nas poljoprivrednike svaka mu cast nema i naredne 4 godine da nam je ziv i zdrav!
I dalje teh.pregled ide po novom,znaci sve je potrebno jedino ce da ostanu stare tableKada stupa ova odluka na snagu ? Kombajn nam je na stare tablice a krajem nedelje treba da radimo tehnički.
To je takvo gubljenje vremena da nemam reči. U ponedeljak sam bio da registrujem belarusa i dobijem tablice i zadržao se od 8:00 do 13:15h. Biće dobro ako mogu da ostanu stare tablice jer su mi takve na torpedu.Znam da tehnički mora ali da se ne mlataram po supu za nove tablice, ako ne moram.
.................a sta mi da radimo koji nemamo tehnicki u mesto najblizi nam 30km da teramo kombaje traktore i prikolice pa ako ne predjemo onda ponovo i ponovo i to neregistrovani
Ostao S46.Za OM -a treba ,kako su mi objasnili ,6 papira .Kao da ugrađujem kuku na auto.Kiraj da li je Mercedes zaveden u saobraćajnu ili je ostao S46?
Tako su mi rekli .Lakše mi je da vratimo motor s-46 nego da se mlataram sa atestom.Kiraj treba da se radi atest?