Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemam takav,ali verovatno bih nesto smislioKaži ti meni Gorane, vidim da si potkovan sa ovom tematikom, gde na 539 bez kabine,a takvih ima dosta (mali zaobljeni blatobrani), staviti sve ove nove špecije? Tu mislim na trokut,svetlo za tablicu,rotaciju,retrovizor...,
O saobraćajnoj u kojoj nema pola upisanih podataka da ne pričam( kubikaža,težina..).Važno je da su boju upisali,
Sve u svemu, biće sad pristojnih traktora za badava...
Dajem simental tele za dobar traktorčić od 35-40 konja koji ne može da se registruje !
Ponude primam na PP...
Prevoz moj.
Jeste,ali samo jednom.Posle samo teh. pregled a osiguranje po željiNema dileme da mehanizacija treba da bude tehnički ispravna i pravilno svetlosno obeležena. To nikada nije ni bio problem. Pitanje je da li registracija baš mora da košta toliko i da li bi pravilnici mogli biti jasniji i blagovremeno objavljeni.
Mani se Gorane tih prica...licno gledam da sve od masina bude apsolutno ispravno-ali ovo je proseravanje.pazi,kocnice nisu neophodne,a svetlo za tablicu,brzinomer,brojac radnih sati i prskalice za soferku jesu?Nije to nista novo,nama sa kamionima je tako oduvek.Nemorate registrovati ali policija ce vas sve pohvatati pa ce onda da bude kriv vučko ili ko zna ko.Nije istina da se nemoze sve to spremiti za teh.pregled.Svi kukate da su gume raspar,oduvek su gume morale biti u paru.Svi kukate na signalizacuju,jbt najvece tripove i strahove sam imao od traktora i kombajna bez svetala.Prikolice nemaju kocnice,rude izvarene,vazdusna instalacija u traktorima nepostoji i naravno kriv je neko drugi a ne neodrzavanje masine.Mene bi bilo blam da uopšte napisem ovde nesto poput vecine ovih postova.
Ja kad budem išao na tehnički ću da tražim da ispitaju kočnice i to ću da snimam jer znam da nemaju čime to da odrade i onda stavim na fejsbuk.Mani se Gorane tih prica...licno gledam da sve od masina bude apsolutno ispravno-ali ovo je proseravanje.pazi,kocnice nisu neophodne,a svetlo za tablicu,brzinomer,brojac radnih sati i prskalice za soferku jesu?
A što bih ostao bez dozvole.zbog snimanja.Kakav bi to bio prekršaj,da tražim da se proveri da li traktor koči. Kako da ispitaju tehničku ispravnost,kada nemaju uslova.Kako da ti uradi tehnički.Onda bar nek puste ljude a ne da ih zajebavaju.Treba svi da zabijemo glavu u pesak ko nojevi.Da li je to tvoj predlog ili šta.Ima li neko drugo rešenjesamo jako,terajte im kontra
kad ostanete bez dozvole nemoj da kukate
Dobićemo nanogice-ja je skinem pa stavim na mog Medu-on je uvek kućijer je čuva.Pa i da hoce ne mogu nas sve pohapsiti odjednom ,nema mesta u zatvoru a i nije lose tamo moze da se nauci i neki profitabilan zanat