Ovako je kod mene odrađeno.Nakon tehničkog zadnje staklo ide dole jer mi smeta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A gde ce tablicu??
Slika sa neta.Čovek kaže da je prošao tehnički.
Fora je u tome sto ti ako imas prikljucnu masinu na njoj moras da imas taj trokut na traktor ne moras.I tablu za spora vozila i ove nove registarske "table" treba zakucati na čelo onom ko je zavirio u evropske zakone i prepisao to sve bez razmišljanja u naš ZOBS.Koji će moj ta tabla na traktorima kada se u 90%slučajeva neće videti od priključne masine?Za kombajne nam traze da pozadi imamo dve table koje obeležavaju vangabaritni prevoz dimenzije 50x50cm postavljene u širini vozila...kretenizam.
Takodje registarske table moraju imati svetlo koje ih osvetljava noću i bez toga ne mozes preći tehnički.
Ja sam na zetora sam pravio i 10 puta su bolji od originala a neverujem da ću moći da pređem.Danas coveku vracen Belorus sa tehnickog jer su mu billi nejednaki retrovizori. Nosaci indenticni, ali jedno ogledalo za nijansu manje. Kakve to veze ima sa tehnickom ispravnosti?
Mora da postoji u arhivi nego nece sluzbenik da ide u podrum i da ceprka po njoj laze da je izgubljena.Otidni do komandira ili nacelnika sup-a i objasni mu u cemu je problem dace ti na A4 formatu ispisane podatke sa kojima mozes da registrujes traktor.Ja sam iam otakav slucaj i lik na registracijama nije hteo da trazxi podatke u podrumu da se ne uprasnjavi ja otisao do nacelnika sup-a i da vidis kada ga je on nazvao za pola sata papiri na stolu ostampani na A4 format.Da li je neko imao slučaj da je izgubio saobraćajnu dozvolu, a da u supu naravno nemaju nikakve podatke.
Imamo problem sa jednim traktorom, registrovan davne '75e. Kod nas je od prvog dana, mi smo prvi i jedini vlasnici, ali je u međuvremenu izgubljena saobraćajna. Imamo onu staru tablicu. U supu tog traktora nema nigde, navodno svi papiri su nestali za vreme bombardovanja sa starim supom. Na šalteru supa ove naše banana države samo sležu ramenima. Zna li neko šta raditi i kako?
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Jel uračunata i polisa oiguranja u tu cenu.Juce pravio kupoprodajni ugovor za IMT 560,sve sa prevodom i registracijom izadje oko 10.000 din
Onda moramo krenuti sa vrha. Pokušavali i pre par godina na lep način i bila ista priča, na kraju odustanemo. Ali sada mora drugačije. Znači neka arhiva ipak mora da postoji, što je i logično?Mora da postoji u arhivi nego nece sluzbenik da ide u podrum i da ceprka po njoj laze da je izgubljena.Otidni do komandira ili nacelnika sup-a i objasni mu u cemu je problem dace ti na A4 formatu ispisane podatke sa kojima mozes da registrujes traktor.Ja sam iam otakav slucaj i lik na registracijama nije hteo da trazxi podatke u podrumu da se ne uprasnjavi ja otisao do nacelnika sup-a i da vidis kada ga je on nazvao za pola sata papiri na stolu ostampani na A4 format.