Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ista situacija-danas zavrsena registracija,samo sto u policiji nemaju tablice (nestalo im) ali sticice ovih dana. Sad mi je sva mehanizacija legalna!Ja sam juce sve zavrsio oko registracije uz dva svedoka i konacno mi kamen pao sa srca sada konacno tablice na svemu imam!
Kakva je procedura oko registracije?
Mene su uzeli godinu sa stakala posto svako ima homogalizaciju i godinu proizvodnje i ko uz kur svi isto godiste 1982!a jesu vama trazili potvrdu na tehnickom o godini proizvodnje za imt traktore...posto to ne pise na pločici
Nije ti dobro rekla treba da imas o,5 hektra da bi otvorio gazdinstvo,no sad ti je vec kasno,nego registruj ih na nekog prijatelja koji ima gazdinstvo,treba da berac i kombaj imaju plocice godina poizvodnje,broj sasije i ostalo sto pise ,na tim plocicama,odes u agenciju i registrujes.i sto ides preko supa .kad to agencije obavljaju.Potrebna mi je mala pomog oko registracije kombaja Zmaj 133rm i beraca Bourgoin md8, sta mi je potrebno da pribavim od papirologiju, inace nemam nikakvi papiri od masine. Kod mene je berac vec 6 godine a kombaj 4 godine, danas sam bio u supu u Nisu rekla mi je gospodja da trebam da imam prijavljeno gazdinstvo ili da imam zemlju 5hektara, ne posedujem ni jedno ni drugo zemlju, imam oko 1h.21ar zemlje sve skupa
Nenade na Burgonu treba da imaš pločicu na sedištu u kabini. Što se tiče tablica nema ih ni kod nas, a čisto sumljam da će ih biti do kraja godine.Potrebna mi je mala pomog oko registracije kombaja Zmaj 133rm i beraca Bourgoin md8, sta mi je potrebno da pribavim od papirologiju, inace nemam nikakvi papiri od masine. Kod mene je berac vec 6 godine a kombaj 4 godine, danas sam bio u supu u Nisu rekla mi je gospodja da trebam da imam prijavljeno gazdinstvo ili da imam zemlju 5hektara, ne posedujem ni jedno ni drugo zemlju, imam oko 1h.21ar zemlje sve skupa