Registracija polj. mehanizacije bez potrebne dokumentacije

Mislim da ne moze da se registruje (mislim ako nema broj sasije, onda tesko). Ako nije sirina 4,5 onda nije problem :osmeh:

E da i da ne zaboravim prese,beraci,tanjirace,itd... jos nemoraju da se registruju ali za dogodine ko zna ako bude falili para u budzetu izmislice i to tako mi rece covek sa masinskog fakulteta posto su bas danas radili reateste gasnih uredjaja!

Moja jedna prikolica kavadarci 3.8t nema broja na sasiji plocica metalna istrulila.Kupljena 1987 nova u St.Pazovi u radnj.Racun izgubljen.Rekli su mi da moze da se registruje ali mora broj da se ukuca.Sad videvemo ovih dana sta ce biti.

Tako je po teoriji - t.j. da se moze registrovati. Ali ponekad u praksi (polupismeni na tehn. pr.) bas nije tako... Zato sam napisao: tesko (skoro pa nemoguce). Treba probat, ako su struci ljudi, onda moze, ako ne, onda samo gubis i "kidas" zivce...

Presa i berac nemoraju da se registruju.Danas su mi bili iz amss.Pitao me zasto sam stavljao crvene table na traktor.Ja mu kazem pa mora, a on gde sam to procitao da mora na traktor.:sta:

Zvao AMSS u Sr. Mitrovici i rečeno mi da oko toga još ništa nije tačno definisano i da ne mora da se registruje :sta:...
Zvao i AMSS Novi Sad ni oni ne znaju ali će proveriti pa mi javiti
I na kraju ipak treba registrovati ....
Kako može, uz izjavu dva svedoka da se cisterna nalazi u mom vlasništvu više od 5 (pet) godina a i sama ima preko 25 god. starosti registrovati kad „S obzirom na to da najveća dozvoljena masa vozila prelazi 750 kilograma, predmetno vozilo u skladu sa odredbama člana 31 Pravilnika o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima, mora imati sistem radnog kočenja.“ ako ovaj zakon još važi a Cisterna ima samo parking kočnicu. Pojedini nisu mogli registrovati ni nove cisterne sa svom pratećom dokumentacijom iz fabrike iz pomenutog razloga???
http://potrosackisavetnik.com/novo-a-neupotrebljivo/

Poslednja izmena:
Imas, alternativu registraciju (PID-ZTNR). Oprostite, ali stvarno ne mogu vise da podnosim - ozbiljno - ove budalastine oko ovih zakona/uredba/pravilnika...

Zna li neko gde se zavrsava atest za kamionske prikolice amss to ne radi zavlacili me pola godine imam sve sem atesta prikolica je utva 12 tona bio bih zahvalan za neku informaciju ili iskustvo,hvala.

Odrađeno sve pre par godina. Mislim da smo Matić i ja sve lepo objasnili u temi - kamionske prikolice u poljooprivredi.

Meni juce stigle tablice i papiri za kombajn,traktor i prikolicu,a u ponedeljak i za jos jednu prikolicu stizu!:ppozdrav:

Je l' to neka procedura kad kazete:
"...danas mi stigle tablice..."?
Moze li da se zavrsi za dan (ako je sve u redu) tehnicki,pa u policiju na registraciju?

Ma kakvi. Ja sam predao (tj. predali su za mene) pre neki dan i kažu mi da će teško biti pre Nove godine. Kažu: nema tablica. A tehnički i odlazak u MUP je u istom danu.

Ja predao u petak u SUP,danas uzeo table ,a saobracajna kazu za 10 dana,legalizacija traktora na dva svedoka

Nazad
Vrh