Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam problem sa registracijom.... Možda je off,a možda i nije. Naime radi se o auto prikolici,registrovana kao samogradnja,kojoj sam danas hteo da produzim registraciju i kaže mi čovek na tehničkom da sad treba da se priloži potvrda o izvršenom pregledu-atestu. Pitam zašto sad to traže kad im je već jednom predat taj papir i prikolica je već par godina registrovana? Čovek je samo sleg'o ramenima... Moje pitanje je da li je neko skoro registrovao takvu prikolicu (znači ne novu nego samogradnja prikolicu) i da li je imao takvih problema? Odnosno da li taj papir traže samo u našem subotičkom sup-u (poznati su po izmišljanju tople vode) ili je tako svuda?
Taman sam rešio kombajn i đubretaru i sad ovo.....
Isti problem smo imali...bez potvrde nismo mogli registrovati.Imam problem sa registracijom.... Možda je off,a možda i nije. Naime radi se o auto prikolici,registrovana kao samogradnja,kojoj sam danas hteo da produzim registraciju i kaže mi čovek na tehničkom da sad treba da se priloži potvrda o izvršenom pregledu-atestu. Pitam zašto sad to traže kad im je već jednom predat taj papir i prikolica je već par godina registrovana? Čovek je samo sleg'o ramenima... Moje pitanje je da li je neko skoro registrovao takvu prikolicu (znači ne novu nego samogradnja prikolicu) i da li je imao takvih problema? Odnosno da li taj papir traže samo u našem subotičkom sup-u (poznati su po izmišljanju tople vode) ili je tako svuda?
Taman sam rešio kombajn i đubretaru i sad ovo.....
Slicno je i u Sombor juce bio na svakoj tehnickoj i kazem im hocu da legalizujem traktorsku prikolica na dva svedok jok samo salju kod drugog mi to ne radimo idi kod nekog drugog tehnickiČisto informativno - u opštini Bačka Palanka ni jedan tehnički pregled neće da radi na potvrde već nekih mesec dana ... Mora da se nešto gadno muljalo ...
Možda neko ima ideju kako, ja sam blizu odustajanja. Naime, traktor koji sam pokušao registrovati i kod mene je desetak godina ne može da pređe tehnički pregled jer nema ugrađen originalni nego drugi (bolji) motor. I šasija i motor imaju uredne ukucane brojeve, iz fabrike sam dobio podatke za oba posebno, ali na tehničkom neće da puste. Kada sam im kazao da bih i atest platio, samo sležu ramenima i kažu ne može. Koga da pitam, šta da radim?
@ZORAN0230
Za koju ti prikolicu treba, koje nosivosti i da li je kiper ili ne?
Proveriću sutra na poslu šta imamo pa ću postaviti ovde.
kontakt treba mi za prikolica somboru nemozes registrovatiIma i za 20e covek iz Subotice pravi i prodaje!