Pa vidi, kad bi imao transportni točak, možda bi mogao da ga vuče po ravnom... Šala naravno, u temi Lindner (traktori) sam okačio sliku trktora koji ga vuče.
Ja imam takav Regent PLUTO IV. Odlicno zaorava ostatke kukuruza posle beraca I kombajna sa bilo kojom vrstom sitnilice a posle kombajna koji ostavljaju velike stapove nisam ni orao pa nemam neka iskustva.
MANA mu je osovina koju sam ja polomio par puta, I na kraju sam odradio osovinu od poluosovine FAP-ovog kamiona.
Cini mi se da ide veoma lako. Ima u temi Renault na zadnjim stranam snimak kako ore u kukuruzovini.
Ja sam mog platio 1600€ u slicnom stanju...
imam ja takav dvobrazni i jako lepo zaorava bilje ostatke i lako se vuce,a vec su kolege koje ga imaju spominjali da na cetvorobraznim je problem ta osovina i da hoce da pukne.
Evo i koja slika iz oranja.
Osovina je problem jer je taj od 4 brazde 2+1+1 plug pa osovina spada u drugu kategoriju kačenja što za veće traktore nije zgodno.Isti plug kao ovaj Željkov samo su mu dodate još 2 brazde dok ostalo ništa nije dirano.Viđao sam i takav plug sa 5 brazda a osovina ista,tanka.Po meni taj plug je za traktor do 160 ks nikako za jači.
Ali plug lepo zaorava, lako ide I lepo izgleda oranje za njim.
Kod mene je pukla osovina sa manjim traktorom. Jer kod mene u saobracajnoj od Renoa pise 108kw...