lazarmatic
Član
gde da nadjem raonike za regent obrtac 3x30, mislim da je saturn, imaju samo dve rupe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nije problem trebao bi malo više slika od ovog pluga.Ja sam sa imt 560 probao da orem sa regent pluto 35 i mogu reci da se za nekih 20 tak procenata lakse vuce nego imt 757.2 stim sto je regent imao jos pretpluznjake. Plug jako lepo ore i slaze brazdu. Evo jedna slika pluga.Inace plug je od mog drugara tj. kolege Rastinca025
OK,budem pogledao..Ma zanima me samo dali su ovdje kod mene original lemeši,pošto se plug prodavao pod 12cola,a ja sam ga izmijerio da je 14cola,pa valjda ni sam vlasnik nije znao kakv plug ima..@Hurli xa86 imas na mom profilu 5-6 slika od mog pluga koji je indentican kao ovaj samo ovaj ima tocak,a lemese sam uzimao hudjikove rekao sam da mi treba za regenta 3 rupe sa izmenjivim vrhom komad je bio oko 3700ako se dobro secam.
Hvala branko,zvao sam ali bez utisnutog broja koji piše na svakom djelu pluga nečeju ništa reč prek telefona..Valjda da odem tamo bi se otvarali katalogi i tražili točno kaj treba,prek telefona nisu uopče djelovali zainteresirani..za regenta ti sve ima ferenčak tak da se možeš njemu obratiti, samo moraš znati model pluga.
Zanima me ako možete izmijerit dužinu lemeša na plugu,znači od špice do zadnjeg dijela??@Hurli xa86 plug je za svaku pohvalu lako se vuce a nema tu nesto puno stelovanja oko njega samo finese doteras i jako lepo slaze i zaorava biljnje ostatke,naravno da ima pretpluznjak,ja sam na moj jos stavljao deflektore (pera-peraja) i zajedno super rade u kombinacije sa pretpluznajcima samo trazi dosta zemlje tj dubinu da bi i jedno i drugo radilo kao treba. Raonike mozes naci u zastupnistvu za regent ali oni su ti oko 50-60e.
Hvala,budem usporedio malo..ovdje imaš neke dijelove za regenta i to s mjerama pa možeš usporediti sa svojima
http://www.oekoprofi.com/katalog%20shop/s.503-504.pdf
http://www.ersatzteilshop.at/Shop/m...&bigwareCsid=51e8f3d729a401b7baa1a78710ada3fd
R ti je oznaka za "desna" tj. rechts