Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pa vidi, kad bi imao transportni točak, možda bi mogao da ga vuče po ravnom... Šala naravno, u temi Lindner (traktori) sam okačio sliku trktora koji ga vuče.
Ja imam takav Regent PLUTO IV. Odlicno zaorava ostatke kukuruza posle beraca I kombajna sa bilo kojom vrstom sitnilice a posle kombajna koji ostavljaju velike stapove nisam ni orao pa nemam neka iskustva.
MANA mu je osovina koju sam ja polomio par puta, I na kraju sam odradio osovinu od poluosovine FAP-ovog kamiona.
Cini mi se da ide veoma lako. Ima u temi Renault na zadnjim stranam snimak kako ore u kukuruzovini.
Ja sam mog platio 1600€ u slicnom stanju...
imam ja takav dvobrazni i jako lepo zaorava bilje ostatke i lako se vuce,a vec su kolege koje ga imaju spominjali da na cetvorobraznim je problem ta osovina i da hoce da pukne.
Evo i koja slika iz oranja.
Osovina je problem jer je taj od 4 brazde 2+1+1 plug pa osovina spada u drugu kategoriju kačenja što za veće traktore nije zgodno.Isti plug kao ovaj Željkov samo su mu dodate još 2 brazde dok ostalo ništa nije dirano.Viđao sam i takav plug sa 5 brazda a osovina ista,tanka.Po meni taj plug je za traktor do 160 ks nikako za jači.
Ali plug lepo zaorava, lako ide I lepo izgleda oranje za njim.
Kod mene je pukla osovina sa manjim traktorom. Jer kod mene u saobracajnoj od Renoa pise 108kw...