kockasalascenej
Član
Meni izgleda kriv taj plug daj boze da gresim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Delovi su pravljeni po uzorku na stare delove samo su malo povečani na mjestima gdje su stari bili potrošeni..Bolje je nego što je bilo.Da li su ti delovi pravljeni po uzorku ili su iz originala?
Eh,ovo nisam prije ni gledao,sad i mene malo buniMeni izgleda kriv taj plug daj boze da gresim...
Provijerio sam ovu tehniku na pluguLako ćeš proveriti da li je motan. Jednostavno izmeriš rastojanja između istih tačaka na svakoj brazdi, i ona moraju biti ista. Npr. prvo izmeriš rastojanje između krajeva raonika, pa potom rastojanje između špiceva raonika. A možeš uzeti i neku tačku na daski, pa izmeriti rastojanje između prve i druge brazde... I ta rastojanja moraju biti ista, ako nisu neka je glava zavrnuta i to je onda situacija kao na slici sa ovim ucrtanim (neparalelnim) linijama.
Ma tu nazad bio švasan neki bezvezni nosač za kotač,koji nikako nije izgledao pa sam sve odrezao dolje:Šta si ovo sjeko nazad .Jesil nešto ispravljao??? Fino igleda sada,odavde sa strane.Zar nisu mogli plazovi doći duži tj ispod daske i raonika pa da malo podupiru i to bi bilo još jače??
Miroslave,ako vam nije problem da poslikat kak stoji plaz na vašem Regentu..Ivica ima bananu pa se ne brini, a potpunio se slažem stobom za to zapinjanje, nešto tu ništima kako treba