KishRobert
Prijatelj Foruma
Bogati ti Banacani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
evo malo da vidis lepog pluga[/URL][/IMG]
Koji je ovo tip regenta i koliki mu je zahvat?
Pribavi koju fotku ako može, za takav eurostar treba i macan od preko 200ks a kod vas u Banatu i preko 250ks
Njiva mi je nekako kao kvadrat ali ustvari izgleda ovako, a nema uvratine iskopan je kanal sa gornjeg dela skice ili sa leve strane slike, pa sam rešio da uzorem ovako, samo 2 jutra je u pitanjuMiroslave , jel to oreš poprijeko redova, zašto ?
Javi i kako ce se ponasati u radu kod vas u Banatu sa tolikim zahvatom.Da nije za vasu zemlju malo preterano 47 cm po glavi?Kakva su tvoja dosadasnja iskustva?spremljen je za Axiona 920 ( kad stigne ) a privremeno ga vuce Atles 946 ( 280 ks ). Zahvat mu je podesen na 47 cm po glavi. Bice i fotke i videa
Miroslave koliki je to zahvat pluga?30cm po glavi?ne verujem da je yto mnogo siri od belarusa 1025(rasiren maksimalno na glavcinama),a kada orem sa vogelom tri brazde zahvata deo otiska gume,kao kod tebe na slici?cemu paljenje,da li gusi bez paljenja?inace ovo sa slike se bas lepo slaze...Evo moj Regent ponovo u akciji, žao mi je raonika, jer je još suvo, malo će još da pričeka kišu,
Pribavi koju fotku ako može, za takav eurostar treba i macan od preko 200ks a kod vas u Banatu i preko 250ks