Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima se moze seAuu al si napravio razor...
to je proba prolecnog oranja.....jucerasnji rad.....Inace slozio si ljudski.Regent je to.
Obrnuto .....Leopard je pravljen po takvom Regentu
ne bih rekao da je regent pravljen po leopardu......Obrnuto .....
nisam shvatio juce...sad valja ili nevalja razor?Auu al si napravio razor...
Gresis Spasoje gresis.Obrnuto .....
i ja mislim da gresi...i to ohohooooooo.....Gresis Spasoje gresis.
ajde koja?leopard je posle drugog svetskog rata....a regent kao fabrika jos iz austro-ugarske monarhije....proveri.....a EX-YU je bila slavna po kopiranju,dobijanju licensi....(vidi IMT,IMR,ZMAJ,TORPEDO,itd)Koja je firma starija?
ma dasta je...to setvospremac odradi kad ostane odsecena brazda....(jel dzabe imam prvo mesto oraca poljoprivrednih skola SRJ?) i drugo mesto subotickih brazda?@fabianviktor
Ma ok je,samo malo povelik
isti k...c u drugom pakovanju?ali svaka cast majstore....evo malo da vidis lepog pluga[/URL][/IMG]
ne treba druze izvinjenje....samo je bila jedna ispravka informacija....Nije problem . Prihvaćam ispravku. Čuo sam za Leopard još kad sam kupio prvi plug Batuje ,tj otac 1978. Za Regent pA za Lemken sam čuo tek na forumu . Ako treba izvinjenje ,imate ga.
a jel meni bitna lepota ili kvalitet rada?evo malo da vidis lepog pluga[/URL][/IMG]