DusanA
Član
E, ako je tako onda sam se ja malo zajebao, posto sam ja refakciju zavrsio, a sa istim kopijama + gotovinskim originalima hteo da zavrsim i subvenciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zemljače o ovom sam već pisao uradi ovako i nemaš problema; 1. Za refakciju nafte idu orginalni fiskalni računi koje si prethodno kopirao. 2.Kopije računa fisklanih jedan primerak daješ knjigovođi sa orginalnim gotovinskim računom (ako si u sistemu PDV-a) 3. Za regres daješ kopije fiskalnih računa sa opet orginalnim gotovinskim računom. Sad ćete pitati a otkud dva gotovinska računa, postoje dve mogućnosti, tražite od prodavca po dva gotovinska računa (kod bolje upućenih prodavaca-preduzetnika to nije problem i nije protivzakonito) a ako ih ne možete dobiti overite u mesnoj kancelariji ili sudu gotovinski račun (što vam stvara dodatne troškove ali druge mogućnosti nema) i predati upravi za trezor overenu kopiju gotovinskog računa sa kopiranim fiskalnim računom ovo se odnosi za Pančevo za ostale uprave za trezor ne znam, ustvari imam pojedina gazdinstva i u Zrenjaninu isto je kao i u Pančevu.E, ako je tako onda sam se ja malo zajebao, posto sam ja refakciju zavrsio, a sa istim kopijama + gotovinskim originalima hteo da zavrsim i subvenciju.