Refakcija za naftu

Tako je bilo i prosle godine.

Ljudi trazim racune za naftu,zna li neko nekog pumpadziju ili bilo koga ko moze da pomogne,,, kolicina oko 5000l. hvala vam moze i na pp. pozzz

Da li se racuni mogu predavati svakog dana u mesecu i da li ima neka pauza, npr. da se do kraja juna predaju i posle opet od septembra?

Racuni za refakciju se predaju do kraja tekuce kalendarske godine. Ogranicavajuci faktor je datum na racunu, predaju se racuni do tekuceg meseca i to tek od 10. u mesecu. Ja sam danas predao racune koji su izdati do kraja maja. Junske cu predavati posle 10. jula.

Ne mora da znači! Ja sam račune predao 09. ovog meseca, i bilo je i računa od ovog meseca, i samo su to napomenuli da ne očekujem pare ovog meseca jer ima junskih računa.... Da ih nisam predao onda bi legle pare za 10-tak dana, ali onda bih morao još jednom da idem da predajem račune....

Za refakciju po 1 Ha treba ti da prilozis 60 litara .... a za subvenciju 4000 din po 1 Ha ( za subvenciju iskopiraj fiskalne racune i prilazes gotovinski racun na ime nosioca gazdinstva )
ja sam juče pitao i rekli su mi da za subvenciju i refakciju više ne mogu isti računi tj.kopije već mora samo orginal to znači da će trebati oko 100l po hektaru....

MONTOYA, ne bi trebalo da je tako! Ja sam kopirao sve fiskalne racune i sluzbenik u trezoru mi je overio kopije bas zbog podnosenja kopija uz prilog gotovinskih racuna radi subvencija.

tako sam juče čuo jer sam isto hteo da uradim tj.da kopiram račune i da predam za refakciju....
na kraju nisam ni predao bolje da predam za subvencije a za refakciju mogu i kasnije

U utorak predate fotokopije, danas legle pare za sve što sam predao.

Kod nas su rekli ako predaješ sad račune za REFAKCIJU moraju biti orginali i ne mozeš ih fotokopirati pa da ih posle predaš i za subvenciju
A kad budeš SVE predavao onda moze da predaš orginalne račune za REFAKCIJU a fotokopije za subvenciju

Nazad
Vrh