Refakcija za naftu

Sve promene se moraju prijaviti (nove parcele, brisanje parcela), a i promene u setvenoj strukturi isto.

Setvenu strukturu, i promene u povrsini. Ali nema rok. Moze da se prijavi promena u toku cele godine najkasnije 30 dana od nastanka iste.
To je tacno ali se obnova radi do 1.Marta i to ce se vaziti za subvencije.Verujem da nece moci kako se nekom "cefne"da namesta kako njemu odgovara.Tako da je to najbolje odraditi sto pre!

Pa da. Ali kako da odradim kad ministarstvo jos nije odradilo ugovore za zakup drzavnog zemljista(licitacija bila jesenas)? A to mi je prakticno sad 50% povrsina. Glupost? Ili namerno odradjeno? Znaci da ja necu moci da dobijem subvencije za te povrsine, a zakup cu morati da platim. hmm...

Isti i ja imam problem,ugovori su poslati u ministarstvo na overu,ali ih jos nisam dobio.Nadam se da ce stici do krajaa februara,u suprotnom smo pojeli G.....

I prošle godine su se ugovori od države priznavali u kasnijoj predaji pa će tako biti i ove.

Sve će to biti OK što se ugovora sa državom tiče.Ukoliko bude nekih podsticaja priznaće ih oni kad god da stignu.Ja sam licitirao u decembru,pa i u februaru.

Ljudi kazite mi da li ove godine postoji neki rok do kada treba predati papire da bi ostvrio subvenciju po ha ukoliko je naravno bude ili to moze i kasnije u toku godine, ne secam se kako je do sada bilo nisam ja predavao te zahteve

Šta se dešava sa refakcijom za dizel gorivo kupljeno pre donošenja uredbe o ovoj jeftinoj nafti?

Koliko sam shvatio, refakcija ce moci samo za ono kupljeno gorivo pre dodele bonova, znaci od 01.01 pa, do ne znam tacno kada su poceli bonovi.

Koja im je to fora. ::lose:: Ako tako bude, onda moram da za sledecu godinu unajmim Milana Tarota da mi predvidi kakve sve uredbe ce ova drzava da donese. Ja sam imao racuna iz tog perioda, ali su zavrsili u smecu, kao i kod dobrog dela poljoprivrednika. Nemam reci...

To sam vam ja rekao još u martu,počeli primati,i pare o'ma' na leniji,kaže drugar što je predao,da su mu rekli u roku 10 radnih dana

Nazad
Vrh