Lentic_98
Član
Kod mene imaju non stop, jedu po zelji od druge nedelje, tako je i kada ih zalucim, prodje bez problema sa prolivom.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Minimalno bi trebalo 20% supera bez obzira koja je kategorija svinja. Napisi tacno koji je koncentrat i koliki su svinji.55% kukuruz
25% tritikal
10% pšenica
10% super
Šta mislite da li je dobra?
Malo fali proteina, pa ce ti vise pojesti hrane i onda si usparao na soji ali izgubio na ostalom jer pojedu vise, a i tov duze trajeJeste, ali je sačma mnogo skuplja sada... Pa ovo je od 30 kg pa do 70kg.
Za kraj tova solidno , za 30-70 malo supera.55% kukuruz
25% tritikal
10% pšenica
10% super
Šta mislite da li je dobra?
Ako je umesto supera soja onda tu mora i neki 3 % ili 4% premiks i soje 18-20kg.Bolje umesto supera da ti je soja. Moje mišljenje.
Znaci najbolje da namestim da radi 100 kila na sat pa ako bude temperatura veca nek bude takoТо ти је на граници и по мени није вредно ризика. Не мора доћи до угинућа али прасад добију длаку и пада прираст а измет постаје кашаст. Али кад пређу 35-40 кг може без проблема.
Granule idu do 15 kg a sa cime posle njih nastaviti ishranu.Kod mene imaju non stop, jedu po zelji od druge nedelje, tako je i kada ih zalucim, prodje bez problema sa prolivom.
Pa jel to ne treba onda na 10 kg supera 15kg kukuruza ako je super 40%?Uzeo danas Gebi Super za prasice 40%, na 10kg Supera dodacu u 30kg bungura(kukuruza). Ostalo je jos Malo granula pa cu ih dodati zajedno Superom.