Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
20 procenataKoliko kg ide u tonu hrane sanovog kocentrata protamino premium forte za svinje od 90kg?
Navodno u sastav pšeničnog stočnog brašna pored mekinja ulazi i sitno lomljeno pšenično zrno. Znaci trebalo bi malo manje proteina i celuloze naspram samih mekinja.Jedno laicko pitanje. Koja je razlika između psenicnih mekinja i stočnog brašna (od pšenice). Sem što mi brašno malo deluje sitnije.
Nisu za prasad mekinje, bolje brasno stocno, a najbolje jecam i psenica ili tritikale po meni. Kolko su teska prasad?Pa sta mu onda bolje u ishrani prasadi?
Mozes komotno davati uz taj super i 25% stocnog brasna, ja nebih davao mekinja dok ne budu preko 60-70kgPa hranim ih superom od odbica do nekih 25-30kg. De heus super.
Ima na Sombor mlinu, o kvalitetu ne znam, davao sam svinjama preko 65kg tezine 6% kad je cena bila ispod 16 dinaraGde si nasao psenicne mekinje?
Kod nas da sameljes za brasno, dobijes i deo mekinja.Gde si nasao psenicne mekinje?
Ja to nisam video 15+ godina.
Sve je sada stocno brasno.
Sa primesama stocne krede do 7-10 %.
Kako koji mlin zavalja i kako koja tura.
Psenica je 25 dinara,kreda 4 dinara kiligram.
Legalno se ubacuje kreda.Zato prasi vreca kao cement.
Ja takvo "stocno brasno" ne bih dao ni svinjama pred klanje,a kamoli prasicima...