Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel tovi neko tovljenike sa koncetrat gebi 14 posto. za bikove .on je 920 din dzak.dok je za tovljenike 0k0 1400
Sa tom hranom ne da ne bi bilo dobro toviti svinje, vec bi mogao da se napravi veliki problem. U hranu za goveda fabrike stocne hrane ubacuju ureu, od koje bi se svinje potrovale. I da nema uree u toj hrani u nju se nedodaju lizin, metionin... sto kod svinja poboljsava varenje. Treca stvar u toj hrani nema ni soje, vec mali procenat suncokreta i jako puno stocnog brasna koje svinje bez odredjenih enzima ne mogu da svare.
Svinje ne mogu da svare mekinje?![]()
dali se svinje ,krmače i prasci mogu hraniti sa zobi i na koji nacin i u kojem omjeru
Ne znam na koje proizvodjače misliš, ali patent ima slične cene sa ISV, Gebi... tako da i nije toliko skup.Zanima me dali neko moze dam i kaze iskaustva sa Patent Co hranom za svinje. Poprilicno je skupa naspram mnogo drugih proizvodjaca, pa me zanima dali visoka cena opravdava kvalitet?