Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
alfa 9 je napisao(la):nema boljeg od toga
Post je spojen: [time]1266727179[/time]_________________________________________________
![]()
to je receptura za Ginisa?

iz ovoga pretpostavljam da si susio ovcetinu. moze li opis kako se to radi da li je isto kao i kod svinjetine?Dr.beric je napisao(la):Pozdrav ljudi,nov sam na forumu,tako da polako prelistavam vase teme.Svidjaju mi se vasi recepti jer u sustini i ja radim tako,samo imam jedan problem.Zivim u gradu tako da klanje svinja vise dodje kao nocna mora nego kao zadovoljstvo.Pusnicu sam napravio pre 3 godine i tek ove sam susio svinche,prve dve godine isla je samo ovcetina i pravo da vam kazem odlicno je.pozzz.
.U rimskim analima takodje se spominu kobasice. Tako da su ih Rimljani rasirili po Evropi. Cinjenica da danas Nemci mozda imaju najveci broj vrsta kobasica i da ih pogrdno zovu "kobasicari" ali sudeci po tome da je sa podrucja Srbije najvise Rimskih careva, osim iz Italije, nije tesko zakljuciti da su se na ovom terenu sladili kobasicama mnogo pre no sto su Sloveni dosli.

Za takve informacije kontaktirajte http://www.kulen.rs/ , lično nisam u tim vodama...zmajurina je napisao(la):A koji su uslovi za takmicenje![]()