mladenmaso
Član
Odg: Recepti kulena,kobasice,čvargle.......
ovo je prava tema
ovo je prava tema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
slazem semladenmaso je napisao(la):ovo je prava tema
ok,ne treba ni vina biće ga,može aparat za merenje pritiska.peto1 je napisao(la):Kad zavrsis i okacis one ikebane nadimljene zovi da vidimo kako izgleda iz bliza. Vino cemo poneti, da te ne bacamo u trosak.
I ja ga kupujem,u selu Banoštor.zmajurina je napisao(la):Svaki minut utrosen na planiranje visestruko se isplati. Svidja mi se ideja, hladan dim i ... ocas posla imas 10-15kg vise kao ja
Pa ti vidi.
Srecno.
PS Bila losa godina za grozdje pa mi je stalni dobavljac vina iz tvog kraja otkazao. Ima li sta domaceg vina na prodaju? Belo jedno 60-ak litara i crvenog 10-15?
ljusha je napisao(la):I ja ga kupujem,u selu Banoštor.zmajurina je napisao(la):Svaki minut utrosen na planiranje visestruko se isplati. Svidja mi se ideja, hladan dim i ... ocas posla imas 10-15kg vise kao ja
Pa ti vidi.
Srecno.
PS Bila losa godina za grozdje pa mi je stalni dobavljac vina iz tvog kraja otkazao. Ima li sta domaceg vina na prodaju? Belo jedno 60-ak litara i crvenog 10-15?
Kad budem išao,mogu ti javiti za cenu.
dzionik je napisao(la):Tošiba svidja mi se recept, jel mora matora svinja ? nema paprike ?
futurefarming je napisao(la):Srećan rad domaćini, , sad sam dobio ČIPS ČVARKE iz Banje Koviljače, skroz dobra stvar, pravi li to neko?