markojx
Član
Lepo izgleda a jel kobaje ne parujete nisu uvrnute na polakobasica pravljena sa Kobi paprikom
Kulen pravljen sa Zoraje paprikom(ima na tik toku gazdinstvo Zoraje)
Sutra koljem i ja napokon
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo izgleda a jel kobaje ne parujete nisu uvrnute na polakobasica pravljena sa Kobi paprikom
![]()
![]()
Obicno se uparivale ali iz nekog razloga komso rekao da ne pa isle ovakoLepo izgleda a jel kobaje ne parujete nisu uvrnute na pola
Боја за колаче и торте.Шта мислите о томе?
Sasvim prirodno.Шта мислите о томе?
Dugo se bavim transportom,nekad sam vozio papriku za Horgos i Martonos.Mnogo puta sam sreo nase proizvodjace paprike iz okoline Sombora u Martonosu kod Spice and pepper da kupuju papriku na veliko i donose je kao svoju robnu marku .kobasica pravljena sa Kobi paprikom
Taj Zoraja lupeta po fejsbuku za medalju , kako mu je tata pravio![]()

Moji poznanici kupe papriku od proizvodjaca i nose ih kod Trkulje na susenje , izadje ih oko 1800 din kg.Meni nije jasno kako onda to moze da kosta 2500 - 3500din!sad su je komsije uzeli prvi put
dobro izgleda,za ostalo cemo videti
svi oni lupetaju
meni iskreni nejasno da neke paprike na osnovu svih mogucih poskupljenja i dalje idu po 2,5 hiljade kg ko pre 3 godine
Kupe papriku i odnesu je na susenje i dobiju gotov proizvodkupe papriku,cepkaju je,nose na susenje usluzno,zatim melju,pakuju i onda prodaju po 1800din?
zanimljivi ljudi,svakakvih nas ima
i tu je sva ironija proizvodjaca i nadkupcaKupe papriku i odnesu je na susenje i dobiju gotov proizvod
Oleorezinom uglavno, koriste ga u industriji samo puca.Recimo čips i ostale grickalice da ukusom paprike tu se dodaje Oleorezinom paprike, što je sasvim ok odboren je za upotrebu.Ali muvatori sa paprikom kupe najjeftinije brašno ili skorb stave malo Oleorezinoma i to prodaju kao papriku.Šta onda turaju unutra?![]()