Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kolagena creva se moze puniti, ali se ne moze bariti. U poliamidna se moze bariti. 30 min na 75 stepeni da bolje poveze.Da li se švargla može puniti u kolagena creva(npr. fi55, 60), i da li se u njima može bariti ili mora u ona poliamidna, jel probao neko?
Lako cemo za probu.Biće, biće.
Ali red bi bio da se prvo proba....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Da, to me interesuje za poliamidna znam da se u njima moze barti i mnogo je lepše kad se bari nego kad se samo napuni i ostavi, lepše se poveze masa i lepše se onaj pihtijasti deo stegne. Hvala.U kolagena creva se moze puniti, ali se ne moze bariti. U poliamidna se moze bariti. 30 min na 75 stepeni da bolje poveze.
Izvini, sad tek videh. Stavljam 250g na 100 kila.Kolko planiras da ga stavis
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Verovatno dimiš bukvom?Imam jedan problem: meso mi ne dobija boju ni posle nekoliko dimljenja. Dimim meso hladnim dimom, ložište mi je tri, četiri metra od mesa, dim dovodim čunkom na čijem je kraju ćasa sa kamenjem. Dimim kobasice, kulen i slaninu ali eto, ne dobija boju. Znam da bi sigurno promenilo boju da je temperatura veća ali toga me je stra'. Zna li neko u čemu bi bio problem?
Da li ti se znoje spolja po crevu, hoće i spoljna vlaga da zeza tojest velika vlažnost vazduha (magle,tonja), slobodno ti malo pojačaj da bude topliji dim.Imam jedan problem: meso mi ne dobija boju ni posle nekoliko dimljenja. Dimim meso hladnim dimom, ložište mi je tri, četiri metra od mesa, dim dovodim čunkom na čijem je kraju ćasa sa kamenjem. Dimim kobasice, kulen i slaninu ali eto, ne dobija boju. Znam da bi sigurno promenilo boju da je temperatura veća ali toga me je stra'. Zna li neko u čemu bi bio problem?
Slažem se...Ала сте смешни са тим хладним димом,вековима људи димили месо са ватром у пушници и испод меса и сад од једном не ваља ако није хладан дим. Ја димим и ватра ми унутар пушнице никада до сада нисам имао проблема, нема бољег него када се месо мало "озноји" тада најбоље ухвати дим и добије праву боју.
Otprilike metar i po.Koliko je visoka pušnica?
Dimim bukovom piljevinom i pomalo trešnjomVerovatno dimiš bukvom?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока