Na koju sajbnu si mleo??Kod mene ovako bez skidanja i dodat je vrat da jos prosara
[url=https://postimg.cc/XXB2R12V][/URL]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koju sajbnu si mleo??Kod mene ovako bez skidanja i dodat je vrat da jos prosara
[url=https://postimg.cc/XXB2R12V][/URL]
У Ловћенцу Квики промет има своју месару они раде барену сланину у комори,сланина буде савршенство. Мени ујак тамо ради па ми бари сланину кад кољем лети и када није време за сушење. Без оног боцкања, сољења и убризгавања значи нешто савршено прави деликатес.Ajde da pitam ovde....
Dali negde ima neka mesara da uslužno bari slaninu, meso.....?
A da to liči na barenu slaninu iz radnje.
Ns i okolina recimo.
Ovde u Zr ima lik koji to radi ali proizvodi su mu katastrofa. Slanina bude kao kad je ja ispečem u rerni.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
cena ako moze?Ja ove godine narucio kod Zeljka Trkulje iz Kljajiceva. Paprika stigla, boja i ukus obecavaju, a ljuta ubija.
Kupio kim, slatku i ljutu papriku u Bačkom Petrovcu kod Miline Tančik, a gušnjake i ostala creva kupio u Panonija trejdu, u NS.Jeste li se snabdeli sa paprikom za ovo sezonu? Ima li neko preporuku gde i koju kupiti i slatku i za ljutu?
A taj kim meljes ili ga tako stavljasKupio kim, slatku i ljutu papriku u Bačkom Petrovcu kod Miline Tančik, a gušnjake i ostala creva kupio u Panonija trejdu, u NS.
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema ljute+381616604280 Stipan.
Nas clan foruma ima otrov ljutu,zaboravio sam nik.Nema ljute![]()
PorucenooNas clan foruma ima otrov ljutu,zaboravio sam nik.
Toliko je ljuta da stavljam manje od 0,4% u kulen.
Nikola 0691784217
Nas clan foruma ima otrov ljutu,zaboravio sam nik.
Toliko je ljuta da stavljam manje od 0,4% u kulen.
Nikola 0691784217
ostalo je jos malo paprike, ove godine su je razgrabili na brzinu. Nije sto je naša, ne volim sam da se hvalim ali paprika je baba roga
nije za slabe igrače 
ta mera od 0,4% je sasvim dovoljna za papren kulen.Pa... prvi put ću s kimom probati. Još nisam odlučio, ali vrlo verovatno ga neću mleti. Neki kažu da ako nisi navikao na toliko intenzivan ukus kima da je bolje ostaviti ga celog pa onda kad naletiš to je to, a ovako se prilično jako oseća. E sad, ja lično ništa protiv njega nemam, više zbog ovih drugihA taj kim meljes ili ga tako stavljas