Mislim da ne znam coveka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ga upoznao preko rusa I ispostavilo se da proizvodi papriku,uzeo sam prošle godine bukvalno jer je bilo 5 dana pred zabijacku a ja zaboravio da porucim od ovog Maticevog i svidela mi se paprika pa sam uzeo i ove godine,ima i ukus i miris prave paprike a i ljuta je momacki.Mislim da ne znam coveka.
Jesu neke male uske uličice oko njega tu a mislim da jeste Kolar ako se dobro sećam.Cek cek zivi u bas zabacenom delu Sidacuz potok i preziva se Kolar ?
Bas tako.Setio se imam broj letos kad sam se raspitivao za rusa da ima nekog na prodaju jer je kupio JDa.
Ne radim preterano ljuto zato da mogu svi da jedu a paprika je ljuta dobro (nije kao iz bezdana), idem 03% ljute i 0,7 slatke.Koliko te ides u kulen?
1,5 % ljute ili?Od Kolara iz Sida kupujem godinama i koj kum iz Kruševca. Nema greske paprika i smanjio sam sa 1,5 na 1,2% jer je jako intenzivna.
Korektni ljudi skroz a paprika prva liga. Preporučujem toplo…
Sent from my iPhone using Tapatalk
1,5 % ljute ili?
Eeee to već moze,ja sam prošle godine išao 0,5% ljute pa svi kažu da je ljut solidno,sa 1,5 bi vatra išla na sve straneUkupno paprike 1,2… ljute po ukusu a ostatak do procenta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije poenta da ga na kraju sam jedeš a ukućani gledaju u tebe.Pretprošle godine sam pravio 2 mere u jednu ubacio 1.5% ljute, kulen je bio otrov za pacove, druga mera 0.5% i to je onako podnošljivo.Godinu pre išao sa 1% meni je bio dobar jer sam manijak po pitanju ljutog ali opet ga je retko ko konzumirao.Prošle godine samo 0.3% i taman je ljut da može svako da ga jede.Za ovu godinu planiram možda nekih 20 kg maks i tu će ići do 0.5% ljute da bude ni na nebu ni na zemlji, kada neko dođe da se nasecka i mezne a da ne bljuje vatru.
Prelazim na šunku u crevu, tu nema ništa od začina sem soli a delikates samo takav.Pravio sam nešto malo za probu i većini se sviđa više od kulena pa sada hoću da povećam.