Nije taj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala lepo+381616604280 Stipan Bački Monoštor.Ako ćeš baš ljutu da gore gaće i čakšire traži feferonu.Uostalom objasniće ti čovek šta sve ima.
Mislim da nema, mislim da sam glatku stranu stavljao dole. I sire i uze kese dobro drze var, nijedan nije popustio.Jel ima neke veze gde se koja strana okreće ?
Mi smo sada koristili neke vreće sa prugama, neke su popuštale, mislim one koje su bile zamašćene kao što kažeš, smeta im masnoća.Koristim rolice. Nisu sve rolice jednako namotane. Kod nekih je hrapava površina unutarnja, a kod nekih vanjska. Obično okrećem tako da je namotano ispod, inače je teško pravilno poklopiti poklopcem. Iako mi je serviser rekao da nije svejedno kako se okrene (zaboravio sam koja strana treba biti donja), nisam primijetio razliku. No, primijetio sam da i trunka masnoće na mjestu zavara smeta.
Odlična mesoreznica. Koliko je vati i prečnik noža?