zeljko_srb
Član
1 komad sam imao fi 75 i izbusio da izadje vazduh, na kraju, posle vezivanja. Posle 3, 4 dima se omotac skroz odvojio od mase iznutra. Dal zbog tog buskanja ili zbog slabo nabijenog ne znam.Može posle punjenja i vezivanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1 komad sam imao fi 75 i izbusio da izadje vazduh, na kraju, posle vezivanja. Posle 3, 4 dima se omotac skroz odvojio od mase iznutra. Dal zbog tog buskanja ili zbog slabo nabijenog ne znam.Može posle punjenja i vezivanja.
5 min je dovoljno.Kolagena creva treba da se stave u toplu vodu i tako stoje barem pola sata pre punjenja. Neka reakcija ili šta god se desi za to vreme.
Baš zato de se kasnije ne bi odvajali od mase koja se puni u njih.
Jedan drugar nevoli kako creva pobele od stajanja u toploj vodi, pa kod njega se samo kratko creva umoče u vodu neposredno pre punjenja i odmah se puni.
I svake, ali svake godine ista priča, creva mu se odvajaju od mesa.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Da,a ima ih i kod nas na pijaci,ali ako te interesuje poslacu ti postomPretpostavljam da ta creva kupuješ preko?
Ista ovakva koristimo, nabavljena na pijaci. Nadime se kuleni bez problema. Sto se tice bockanja, bocnem odmah na pocetku kad krene masa i na samom zavrsetku pre vezivanja.Da,a ima ih i kod nas na pijaci,ali ako te interesuje poslacu ti postom
https://ibb.co/0cYg6Gt]
https://usefulwebtool.com/math-keyboard]html[/URL] math symbols[/url]
Moguće. Sad kad sam pogledao opis. Ne znam jer ih kupujem u ZR u Donati na komad a ne u pakovanjima.Ko je proizvođač tih vestackih creva?Belkom?
Probali smo više varijanti,shvati da crevo treba da omekša da bi bilo rastegljivo jer samo tako može da se skuplja zajedno sa sušenjem mase,e sad sve te greske su stvar osećaja punioca. Ponavljam da pola sata u MLAKOJ SLANOJ vodi preporučuje proizvodjač. Ova kolagena nasem tržistu bar u Subotici sto nude 2 specijalizovane radnje,su golo .ovno.Moguće. Sad kad sam pogledao opis. Ne znam jer ih kupujem u ZR u Donati na komad a ne u pakovanjima.
Probali smo i ova ako držiš malo duže u vodi mlakoj pucaju prilikom punjenja ili se toliko razmekšaju da ih klipserica seče.
Ja sam bukvalno potapao samo na kratko u vruću vodu pred samo punjenje. Zamočiš koji sekund i odma na špric i jedino tako nisu pucala
Probali smo više varijanti,shvati da crevo treba da omekša da bi bilo rastegljivo jer samo tako može da se skuplja zajedno sa sušenjem mase,e sad sve te greske su stvar osećaja punioca. Ponavljam da pola sata u MLAKOJ SLANOJ vodi preporučuje proizvodjač. Ova kolagena nasem tržistu bar u Subotici sto nude 2 specijalizovane radnje,su golo .ovno.