Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo odlicno izgleda. Koja sajbna i procenat paprike?Mora da ne valja nista
Ja konacno izvakumirao, cetvrta tura moram se i za frizider snalaziti
Presao sa desetke na 8mm. 1,2%luta i 0,5% slatkaOvo odlicno izgleda. Koja sajbna i procenat paprike?
Kako izbeci to curenje masnoce u vakumiranoj kesi? Kulen suv i kad ga vakumiram isto kao na slici pusti masnocu......
Radio sam bas dosta puta. Nemoj bas sve od glave. U principu, ubiju taj smek jaki zacini al opet u glavi ti sta si stavio u nju. Dodaj cistog mesa malo. Mozes i junetine ako si lakog novcanika. Meni je plan vec koji put da kupim tvrdog sira pa da u samlevenu masu ubacim kockice sira. E sad oko dimljenja. Neko jedan dim. Neko vise. Neko je bas susi. Neko je probari pa prodimi. Meni to sve bas isto. Zavin je tu jak i preovladava uve.Ovde sam procitao da ljudi prave Kranjske kobasice od glava, danas smo klali nekog krmka pa sam mislio to da napravim jer sa glavom i onako ne znamo sta bi radili.
E sad interesuje me koje crevo treba uzeti za nju i procedura kakva je oko barenja, mesanje da li treba konstantno kao i za cajnu ili ne...
Zacin sam uzeo gotov bas za Kranjsku, ide na 10kg mase.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока