Odg: Recepti kulena,kobasice,čvargle.......
Čitam ove cene koliko plaćate kasapima i čudom se čudim osim naravno Peto1 koji živi u gradu. Ja imam krug ljudi sa kojima se družim i naravno obavljamo ove poslove oko klanja. Mada kad razmislim kolko mi ode alkohola i mesa možda bi i meni bilo jeftinije da platim.
P.S. hajde da, ako ima zainteresovanih, postavljamo slike opreme i pribora potrebnih za svinjokolj /dok nam ga ne zabrane ili bar pokušaju/.
Veliko korito, dva lanca ispod gude. Posle vrenja vode rashladiš je i polivaš po prasencetu 'uz dlaku' i obavezno okretanje u koritu. Poželjno je imati brener za skidanje dlaka koje ostanu a i ako se malo pogreši u temperaturi vode opet je tu brener da spasi stvar.francuz je napisao(la):@ cukaneca
kako suris svinje, vidim da imas veliko korito, ajd pojasni ako imas vremena.
Čitam ove cene koliko plaćate kasapima i čudom se čudim osim naravno Peto1 koji živi u gradu. Ja imam krug ljudi sa kojima se družim i naravno obavljamo ove poslove oko klanja. Mada kad razmislim kolko mi ode alkohola i mesa možda bi i meni bilo jeftinije da platim.
P.S. hajde da, ako ima zainteresovanih, postavljamo slike opreme i pribora potrebnih za svinjokolj /dok nam ga ne zabrane ili bar pokušaju/.