Baš zato i pišem.Jedne godine sam ubacio 1% ljute Slovačke paprike i zamalo da me ubiju ukućani jer nema smisla da samo otac i ja jedemo prerađevine a ostali ukućani ne jer je ljuto da uši otpadaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je Goga baninčino stara samo tucana paprikaBaninsku sa tucanom paprikom?I ja sam delom sa Banije i takvu pravimo oduvek
Ove godine je ljuta paprika slabija nego prethodnih godina, probao sam frisku kobasicu od paprika iz Glozana, Petrovca, Kisaca, moze slobodno da se stavi malo vise.držim se proverene mere koja nema da omane.
Baš zato i pišem.Jedne godine sam ubacio 1% ljute Slovačke paprike i zamalo da me ubiju ukućani jer nema smisla da samo otac i ja jedemo prerađevine a ostali ukućani ne jer je ljuto da uši otpadaju.
HA!Jes vido sta sve znam? Moji su iz nekog zaseoka izmedju Dodoša i MiočinovićaTako je Goga baninčino stara samo tucana paprika
mackovo selo,jos uvek ima drvena kucicaGoga moras navesti tacno ime zaseoka.
*Moji* su iz Ljubine....
znao sam da na ovom forumu ima jos ljudi koji prave takve kobasice ali samo cute i posmatraju nas iz prikrajkaKad podjete u djedovinu navrratite kraj mene .Ja sam vam s ove strane Une .Kod mene je recept za kobasicu sa banije.