Maticu mislis na afterparti ?
Fil je isti, samo je ambalaza drugacija.
Nebojsa ako Vas put nanese u moj kraj navratite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gotov zacin. Ja sam uzeo sve u zrenjaninu, Donata. Imas ih na fb, salju brzom postomKoliko ide zacina? Da li kupite gotov zacin i gde?
Maticu mislis na afterparti ?
Creva treba obavezno da odstoje 15 do 30 minuta u toploj (ne vrucoj!) vodi pre punjenja, ako ne zelite da kasnije dodje do odvajanja creva od mesa u toku susenja kulena.....A verujem da se to mnogima desavalo......Ljudi, dali kolagena creva potapate u vodu pre punjenja? Ja sam bio ubedjen da se potapaju ali danas sam ih kupovao u prima commercu i prodavac mi kaze da se ne potapaju. Kako vi radite?
Послато са SM-J320F уз помоћ Тапатока
Svake godine pravimo na meru kulen i onda se jedan deo odvoji i jos se doda paprike, jer licno ne volim kulen ako nije ljut, kobasica je da je bez problema mozes jesti koliko hoces i sunka, a kulen volim da znam koja je vatra.N.A baš na to mislim.Odličan je samo malo ljući za moj ukus.
Baninsku sa tucanom paprikom?I ja sam delom sa Banije i takvu pravimo oduvekA u ova novosadska mi se svidja bas.Jednom prilikom cu i to probati napraviti.
Mi smo danas potukli zivu silu i meso se sigurno hladi na prikolici do sutra.A sutra cajna rostiljska i naravno domaca baninska...
A danas istopili jedan kazan masti a cvarci ispresovani onako mlaki nesoljeni -------nema dalje......
Nort ovo mirise i preko monitora....
Svake godine pravimo na meru kulen i onda se jedan deo odvoji i jos se doda paprike, jer licno ne volim kulen ako nije ljut, kobasica je da je bez problema mozes jesti koliko hoces i sunka, a kulen volim da znam koja je vatra.
- - - - - - - - - -
Nebojsa probajte za pocetak u debela svinjska ili u slepo govedje, mislim da ove godine necu nista u vestacka creva puniti puno mi ima lepsi ukus iz prirodnih creva.
nasao sam,i odrdjeno je jos proslog petka,ako zelis ljute,ostalo je meni pola kilograma,svrati,dacu ti,a ako zelis da narucis,covek salje postexpresom,denas narucis,sutra je kod tebe,i ove godine paprika je extra,evo ti njegov broj
0641433129 Pavcok Ondrej Glozan.