frenky
Član
To je Caso masina, svidelo mi se ovaj model jer ima pozadi dodatak za rolnu i posebnu posudu za prihvat tecnosti prilikom vakumiranja. Do sad sam vakumirao oko 200 kom. razno raznih proizvoda, za sad je ispunila moja ocekivanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to je vec nepisano pravilo ,sto si dalje od Srbije to si veci Srbin.Ukratko pobego 92 godine, a sad veci Srbin od onih sto su tamo ostali.
Ja sam probao sa komadićima mesa i odvajalo mi se a kad su sve komadići onda je dobroTako će i biti.Samo me brine homogenost smese jer treba lepo da se poveže i napuni u crevo.
Jel radi neko kulen sa onom sajbom za cvarke, kako ispadne kulen sa kockicama?
Ili da uzmem 12mm sajbu kao sav normalan svet
Ovde negde sam procitao da se koncentracija soli najbolje odredjuje tako sto se jaje potopi u isti rastvor ( i ako ispliva tada je ok )
Zanima me koliko meso ( pecenice od kremenadle ) treba da stoji u tom rastvoru i da li se meso posle vadjenja pere ( lezi u slatkoj vodi ) a zatim
cedi pa susi ? ( ili pranje nije obavezno )Hvala . . .
Radi Dragane kao sav svet.