nesto2
Član
Probao da prodimim jednom tu kao roštilj kobasicu i ukus je odvratan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ne znam jel sparas pa po 6 ubacujes u kesu ili se to siroko trosi pa paket bez 6 komada ne prihvatas ?
ajde navrati da malo koštamoSamo ne znam jel sparas pa po 6 ubacujes u kesu ili se to siroko trosi pa paket bez 6 komada ne prihvatas ?
Namazi ih sa paprikom mlevenom ljutom.Pisao sam da hoću da ostavim dve šunke u podrum,podrum je vinski od kadgod.Šta mislite kako zaštititi šunku od muve ako se neka provuče?
Nego nesto na ovu temu . . . . iz nekih razloga tast nije ove god drzao ( hranio ) svinje i tako ja pred novu god u Juhoru
kupim neku kolicinu mesa za susenje .
Bilo je tu sirove slanine sa rebrima (na oko bas lepe ) , svinjski vrat bez koske (uh sto je bio ko rodjen za rostilj )
kremenadle 6kom ( radnik u prodavnici nam lepo odvojio kost od mesa ) , i sve to ja lepo zapakovao i poslao na planinu . . .
Ali avaj , nista nije ispalo kao sto smo navikli ,jedino sto mirise kako treba ali ukus i boja su drugaciji , tast se vadi
kako je postupak susenja isti kao i ranijih god i da je sigurno svo meso u radnji prethodno bilo zaledjeno jer
je i on primetio kako se dosta cedilo ?
Obaska sto ove god nema : masti , kobasica , cvaraka , kavurme . . . ...........