crni gruja
Član
Da to si u pravu, nije ga bilo ,, ne pamtim , ja sam lozio jedno 6 sati u uspeo da zagrejem .. meso je dobilo rumenu boju. sada trenutno dva dana na mrazu i ponovo lozim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema veze ako je prosao neki dim,kad se ponovo stvore uslovi nastavis lozenje.I ja mislim da je tako ali ako već prošao neki dim.
Nema veze ako je prosao neki dim,kad se ponovo stvore uslovi nastavis lozenje.
Nema svrhe loziti kad su temperature niske.Ja lozim sve dok dnevna temperatura bude oko -4stepena.
Da ne susi ovo iz vladimirovca knjinjanjin meni je prve godine bila super a prosle sva crvljiva lepo sam mu istovario sve kuci na pragimam ja još dosta recepata razne kobasice,čajne,kranjske,đulai,salame tirolska i šunkarica itd,ali puno tih proizvoda se pravi nekim gotovim smesama koje se ja nabavljam iz Zrenjanina.Pa ne znam dal to nekog interesuje pošto su postupci pravljenja malo složeni.
Neki bi rekli kao i ja!!
Sve jedno ako vas interesuje tražite,da ne budem ovde previše naporan.
Danas mi je stigla napokon šunka,dao sam ga nekom Kninđi(čovek iz okoline Knina inače on svake godine radi uslužno negde oko 1000 šunki) da je suši ili več šta radi snjom odneo sam je prošle godine početkom decembra i dobio sam je nazad danas.
d
Sad sledi ribanje pa da se proba.
Da ne susi ovo iz vladimirovca knjinjanjin meni je prve godine bila super a prosle sva crvljiva lepo sam mu istovario sve kuci na pragimam ja još dosta recepata razne kobasice,čajne,kranjske,đulai,salame tirolska i šunkarica itd,ali puno tih proizvoda se pravi nekim gotovim smesama koje se ja nabavljam iz Zrenjanina.Pa ne znam dal to nekog interesuje pošto su postupci pravljenja malo složeni.
Neki bi rekli kao i ja!!
Sve jedno ako vas interesuje tražite,da ne budem ovde previše naporan.
Danas mi je stigla napokon šunka,dao sam ga nekom Kninđi(čovek iz okoline Knina inače on svake godine radi uslužno negde oko 1000 šunki) da je suši ili več šta radi snjom odneo sam je prošle godine početkom decembra i dobio sam je nazad danas.
d
Sad sledi ribanje pa da se proba.
komšo kad će da se načne?