KishRobert
Prijatelj Foruma
Al' su ti vasi kantari dobro "podmereni"
Pogotovo od mindjusara.
Pogotovo od mindjusara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al si ga ti kolega ubo svaka ti čast ,od čega je pušnica kad se zapalilaOdradjene kobasice sve po jusu,od cetiri svinceta klasika sto ide u kobasice nismo ih brojali kolko pari,i ajd zadnja vatra malo jaca u susari i upali se susara.ostalo jedno 10 kg koji se mogu iskoristiti,polupecene..Takva tura,i receptura.
iseci vidi probaj ..sazvaci ,progutaj ..Zadnje vreme se nepojavljuje clan ljusha, hteo sam da pitam u vezi cajne kobasice, dimio sam i sad se provetrava, lepo se susi, interesuje me kad se moze kreniti sa konzumacijom .
Kod mene danas završeno.Juče rasplatili 3 mučenika i danas polako na tenane na suvom i toplom.Napravljeno malo Sremske,čajne,kulena i švargle.
Ako se slika zumira,naziru se cifre,toliko je plaćeno svinjčeAl' su ti vasi kantari dobro "podmereni"
Pogotovo od mindjusara.
Ne razumem kakvo je ovo pitanje ili segacenje pa ako voils zivo meso ti nemoj da dimis i .. sto si ih kacio u pusnicu ,stavis u zamrzivaci jedi,Ima li svrhe dimiti kobasice, s obzirom da su se smrzle u susari?