KishRobert
Prijatelj Foruma
Al' su ti vasi kantari dobro "podmereni"
Pogotovo od mindjusara.

Pogotovo od mindjusara.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al si ga ti kolega ubo svaka ti čast ,od čega je pušnica kad se zapalilaOdradjene kobasice sve po jusu,od cetiri svinceta klasika sto ide u kobasice nismo ih brojali kolko pari,i ajd zadnja vatra malo jaca u susari i upali se susara.ostalo jedno 10 kg koji se mogu iskoristiti,polupecene..Takva tura,i receptura.
iseci vidi probaj ..sazvaci ,progutaj ..Zadnje vreme se nepojavljuje clan ljusha, hteo sam da pitam u vezi cajne kobasice, dimio sam i sad se provetrava, lepo se susi, interesuje me kad se moze kreniti sa konzumacijom.
Kod mene danas završeno.Juče rasplatili 3 mučenika i danas polako na tenane na suvom i toplom.Napravljeno malo Sremske,čajne,kulena i švargle.
Ako se slika zumira,naziru se cifre,toliko je plaćeno svinjčeAl' su ti vasi kantari dobro "podmereni"
Pogotovo od mindjusara.
![]()
Ne razumem kakvo je ovo pitanje ili segacenjeIma li svrhe dimiti kobasice, s obzirom da su se smrzle u susari?